Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Vida dhe lidhje me vida

  Popular products from category Vida dhe lidhje me vida

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  10.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x16

  1207083916P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x16.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

  Cena po vijku - 0,8 dinara, bez PDVa.

   

  10.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x19

  1207083919P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x19.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

   

  10.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x25

  1207083925P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x25.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

   

  10.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x25

  1185284225P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x25. 

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.

   

  10.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x30

  1185284230P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x30.

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.

   

  10.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x35

  1185284235P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x35.

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.

   

  10.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x45

  1185284245P10000

   

  Akcijski paket koji sadrži 10.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x45.

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.

   

  4.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x16

  1207083916P4000

   

  Akcijski paket koji sadrži 4.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x16.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

   

  4.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x19

  1207083919P4000

   

  Akcijski paket koji sadrži 4.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x19.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

  Cena po vijku - 1,15 dinara, bez PDVa.

   

  4.000 kom Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x25

  1207083925P4000

   

  Akcijski paket koji sadrži 4.000 kom - Samobušeći vijak up.glava PH2 č.b.poc. 3,9x25.

  Ovaj bakarisan vijak se koristi za spajanje plastičnih profila sa metalnim armaturama (do 2,5mm), kao i za pričvršćivanje okova na profile sa metalnim uloškom (do 2,5 mm).

   

  4.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x25

  1185284225P4000

   

  Akcijski paket koji sadrži 4.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x25.

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.
  Cena po vijku - 1,15 din bez PDVa.

   

  4.000 kom Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x30

  1185284230P4000

   

  Akcijski paket koji sadrži 4.000 kom - Vijak za PVC up.glava PH2 č.b.poc. 4,2x30.

  Vijak ima pojačanu zaštitu od korozije zbog tankog sloja pasivizacije i dodatnog sloja bakra.

   

  Vida dhe lidhje me vida