Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Tečni metal

  Popular products from category Tečni metal

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Ekrani Per faqe.
  Rëndit sipas:

  Metali I lëngët 2K, 25ml

  0893449025
  Metali në formë lëngu është mjeti dy komponent dedikuar për përmirësime të shpejta në fushën e përpunimit të metalit, madje edhe në sipërfaqet vërtikale. Ky mjet është i përshtatshëm për plotësimin e të hapurave, zaptimin e plasaritjeve, përmirësimin e pj

  Metali I lëngët FE1, 500g

  0893449
  Metali në formë lëngu është mjeti dy komponent dedikuar për përmirësime të shpejta në fushën e përpunimit të metalit, madje edhe në sipërfaqet vërtikale. Ky mjet është i përshtatshëm për plotësimin e të hapurave, zaptimin e plasaritjeve, përmirësimin e pj

  Epoxy stick për metal, 120g

  0893449011
  EPOXI STICK Paraqet masën për riparim të shpejtë dhe të thjeshtë të dëmtimeve sipërfaqësore. Ky mjet lehtë aplikohet, ofron fortësi të lartë dhe ka fushë të gjerë të përdorimit. EPOXI STCK është rezistues ndaj temeperaturave deri në 300 shkallë dhe i dedi

  Tečni metal