Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Super brzi lepkovi

  Popular products from category Super brzi lepkovi

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Ekrani Per faqe.
  Rëndit sipas:

  Klebfix super lepak

   

  KLEBFIX super lepak sa patentiranim specijalnim zatvaračem, spaja u kratkom vremenskom periodu.Koristi se za lepljenje metalnih, plastičnih i gumenih delova međusobno ili jedni sa drugima.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Klebfix flex, ngjitësi I shpejtë, 20g

  0893092
  ELASTOFIX paraqet cijano-akrilat fleksibil viskoz të zi me rezistencë të shkëlqyeshme termike. Përdoret për ngjitjen e pjesëve metalike, plastike dhe të gomës në mes vete apo me njëri-tjetrin . Është rezistues ndaj lagështisë, goditjeve dhe zhvendosjes.

  Super ngjitësi, 20g

  0893099020
  Super ngjitësi përdoret për lyerje precize me një dorë tek përmirësimet e shpejta. Ky ngjitës bën ngjitje për gjithsej pak sekonda.

  Ngjitësi I shpejtë special për profile nga goma

  189309631
  Ngjitësi i shpejtë pa ngjyrë cijanoakrilat përdoret për ngjitjen e profileve nga goma në prodhimin e zdrukthtarisë PVC dhe ALU. Ky ngjitës me siguri dhe gjatë i ngjet pjesët nga goma, metali, të plastikës me njëra-tjetrën dhe në mes veti. Falë aplikuesit,

  Super ngjitësi I shpejtë, 20g

  189309999
  Super ngjitësi përdoret për lyerje precize me një dorë tek përmirësimet e shpejta. Ky ngjitës bën ngjitje për gjithsej pak sekonda.

  Lepak metal staklo

  089340

   

  Specijalni super brzi tečni lepak za metal-staklo se koristi za lepljenje stakla za staklo ili metala za staklo.

   

  Super brzi lepkovi