Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Zorrët

  Popular products from category Zorrët

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Zorra për dush, PVC, holenderi metalik, 1.5m, 1/2"

  TB3012
  Tub dushi i bërë nga polimeri dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 3bar.

  Zorra për dush 1/2"x200cm, me krom p4

  TECB3371
  Tub dushi i bërë me spirale nga polimeri dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 200cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorra metalike për dush, 1/2"x150cm, p4

  TECB3361
  Tub dushi i bërë me spirale nga inoksi dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 200cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorra metalike për dush, 1/2"x150cm, inox p4

  TECB3360
  Tub dushi i bërë me spirale nga inoksi dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorra metalike për dush, 1/2"x150cm, p10

  SA330696
  Tub dushi i bërë me spirale nga inoksi dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorra metalike për dush, 1/2"x150cm, LAGUNA

  SAEX330696
  Tub dushi i bërë me spirale nga inoksi dhe me hollanderë nga metali. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm. I paraparë për presionin deri në 5bar. I kromuar.

  Zorra për dush 1.5m, PVC e bardhë

  CPVC15
  Tub dushi i bërë me spirale dhe hollanderë nga polimeri. Gjatësia e tij totale është 150cm me diametër të brendshëm prej 8mm.

  Zorra për dush 2m, PVC e bardhë

  CPVC20
  Tub dushi i bërë me spirale dhe hollanderë nga polimeri. Gjatësia e tij totale është 200cm me diametër të brendshëm prej 8mm.

  Zorrët