Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Ndenje tualeti

  Popular products from category Ndenje tualeti

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, nga ahu, p2

  D13442
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit të ahut e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo q

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, nga frashëri, p2

  D13443
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit frashër e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo q

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, nga mahagoni, p2

  D13441
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit mahagoni e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo

  Dërrasa për bidenë e WC-së, LYON, antibakteriale, e bardhë

  SHB00
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe mbrojtje antibakteriale. Pesha 2,45kg. Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) në

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, e bardhë

  D11440
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe vjen me palë rezervë. Pesha 3,45kg. Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) me lla

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, e bardhë, guaskë

  DKSD7
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi dhe kapakun në formë të guacës. Pesha 3,54kg Është me ngjyrë të bardhë dhe me finish (material përfundimtar) m

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, bezhë

  DKS17
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë të bezhë (kafe) dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, e kuqe, p2

  DKS45
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë të kuqe dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, e kaltër

  DKS33
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë blu dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, e gjelbër e ndritshme, p2

  DKS352
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë të gjelbër të hapur dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasa për bidenë e WC-së, mediapan, ngjyrë qielli, p2

  DKS305
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga metali dhe kromi. Pesha 3,2kg. Është me ngjyrë gurkali dhe me finish (material përfundimtar) me llak.

  Dërrasa për bidenë e WC-së, WENGE

  D13444
  Kapak për WC i bërë nga MDF, jashtëzakonisht rezistent ndaj efekteve mekanike me përpunim delikat përfundimtar. Ka mentesha nga inoksi. Pesha 3,5kg. Imitimi i drurit Wenge e bën atë të rehatshëm dhe të ngrohtë, kështu që është i përshtatshëm për banjo që

  Ndenje tualeti