Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Papiri i krpe

  Popular products from category Papiri i krpe

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Letra në rolne, e kaltër, 2 shtresa

  0899800773
  Letra dy shtresore për fshirjen e duarëve, ka aftësi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të zakonshëm të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të kaltër dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim.

  Papir za brisanje dvoslojni 100% celuloza,800 list

  5899800804

   

  • Vrlo dobro upija tečnosti
  • Otporan na cepanje prilikom brisanja
  • Ne ostavlja „dlačice“
  • Pogodan za brisanje i sušenje površina, brisanje ulja i masnoća, za brisanje ruku i delova tela

   

  Papir za brisanje industrijski,dvoslojni/1000list

  5899800773

   

  • Vrlo dobro upija tečnosti
  • Otporan na cepanje prilikom brisanja
  • Ne ostavlja „dlačice“

   

  Letra në rolne, e kaltër, 3 shtresa

  0899800823
  Letra trishtresore për fshirjen e duarve ka fuqi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të kaltër dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim.

  Puc lecka

  0899800200
  Lecka puc për pastrim me ngjyrë të larme të errët.

  Këmbalki I dyshemesë për letrën për fshyerjen e duarëve

  0899800606
  Mbajtësi lëvizës i dyshemes për letër për fshirjen e duarve.

  Microactive lecka për pastrimin e xhamit

  0899900131
  Lecka e kaltër pro mikroaktive ka forcë të jashtëzakonshme të pastrimit. Është e përshatshme për mirëmbajtje dhe pastrim të detajizuar të veturës. Kur është e thatë, lecka tërheq pluhurin dhe shtresat e emajluara si magnet fal elektrizimit të saj statik.

  Softex lecka në rolne

  0899800902
  Lecka e bardhë njështresore SOFTEX në role është leckë nga tekstili super e butë pa silikon, pa qime, me fuqi të madhe të thithjes. Është e sigurtë për përdorim në industrinë ushqimore dhe është rezistuese ndaj tretësve. Jashtëzakonishtë është e qëndrues

  Qeset për mbeturina extra strong 700x1100 e kaltër 120l

  0899800555
  E bërë nga granulatet e posaçme të recikluara. Shumë rezistuese ndaj këputjes, me dedikime të shumfishta pa fije për lidhje. Pakoja transportuese 15 copë.

  Softex lecka

  0899800901
  Lecka e bardhë njështresore SOFTEX është leckë nga tekstili super e butë pa silikon, pa qime, me fuqi të madhe të thithjes. Është e sigurtë për përdorim në industrinë ushqimore dhe është rezistuese ndaj tretësve. Jashtëzakonishtë është e qëndrueshme ndaj

  Lecka nga tekstili për pastrim në rolne

  0899800210
  Lecka e shëndritshme nga tekstili në rolne për heqjen e papastërtive të vrazhda. Kjo leckë në rolne është rezistuese ndaj tretësve, posedon fuqi të mirë të thithjes , është rezistuese ndaj shqyerjes dhe mund përsëri të përdoret. Kjo leckë nga tekstili zb

  Papiri i krpe