Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Akrilike

  Popular products from category Akrilike

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Akril silikonizovani 280ml

  2892402

   

  Jednokomponentni silikonski akrilni zaptivač.

   

  Maler Akril Basic

  18921611
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dh

  Maler Akril

  58921611
  Mjeti ekonomik gjerë i aplikueshëm në ndërtimtari, i përshtatshëm për zaptimin e materialeve të depërtueshme (beton, gasbeton, dru, pllaka keramike, pllaka gips...), për lidhjet e brendshme dhe të jashtme dhe mbushjen e zbrazëtirave në mes të dritareve dh

  Ngjitësi për montim

  0892100900
  Ngjitësi për montim në bazë të gomës sintetike dedikuar për ngjitjen e gati të gjithë materialeve ndërtimore, pllakave të dyshemesë dhe murit, dërrasave nga druri, lajsneve të dyshemesë dhe të murit për materialet e depërtueshme dhe jo të depërtueshme. Nu

  Ngjitësi për montim Absobon

  0893100100
  Ngjitësi në bazë të disperzionit akril me fuqi të lartë fillestare të bartjes. Mund të përdoret si ndihmë gjatë përforcimit dhe montimit të pllakave dekoruese dhe të çative, ngjitjen e pllakave izoluese, paneleve.

  Pistoleta metalike për kartushe

  1891854
  Pistoleta e fortë metalike me mbajtësin rrotullues të kartushes dhe sustën për lirimin e pistonit shtytës.

  Pistoleta e dorës për kartushe

  0891001
  Pistoleta e lehtë metalike me dizajn të thjeshtë dedikuar për kartushet prej 310ml.

  Akrilike