Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Grooves dhe fileto

  Popular products from category Grooves dhe fileto

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Garnitura ručnih HSS Optimum ureznica

   

  Ureznice za standardni korak.

  Set se sastoji od : 
  preurezivača, urezivača i urezivača za finalni navoj.

  Setovi i asortiman za metričke ISO navoje po DIN-u 13.

   

  8 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Garnitura ručnih HSS ureznica, DIN352

   

  Ručne ureznice  za standardni korak.

  Set od 3 komada se sastoji od :
  Predurezivača, urezivača, urezivača za finalni navoj.

   

  11 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  HSS nareznica, DIN223

   

  Za metričke ISO navoje DIN 13, varijanta B ( zatvorena, razrezana ).

   

  12 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Mašinska ureznica za neprolazne rupe Optimum

   

  Mašinske ureznice za neprolazne, slepe, rupe, oblik C.

  Ureznice od M3 do M10 su po DINu 371.
  M12 i M14 su po DIN-u 376.

   

  8 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Mašinska ureznica za prohrom, za neprolazne rupe

   

  Mašinska ureznica za neprolazne rupe, oblik C.
  Za plemeniti čelik, legirane alatne čelike, čelike otporne na koroziju i kiseline.

  Do M10 DIN 371, od M12 DIN 376.

   

  1 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Mašinska ureznica za prohrom, za prolazne rupe

   

  Mašinska ureznica za plameniti, legiran alatni čelik, čelik otporan na koroziju i kiseline.

  Oblik B.

   

  1 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Produžetak za ručne ureznice

   

  Produžetak za ureznice i upuštače.

  • Četvorougani prihvat prema DIN 10
  • Četvorougaoni prihvat i pogon, kaljeni.
  • Iste dimenzije prihvata i pogona produžetka.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Ručna HSS ureznica, za prethodno urezivanje

   

  Ureznice za fini korak.
  za metričke ISO-fine navoje po DINu 13.

   

  7 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Ručna HSS ureznica, pojedinačno, DIN352

   

  Ureznice za standarni korak :

  Predurezivač - korak I
  Urezivač - korak II
  Urezivač za finalni navoj - korak III

  Setovi i asortiman za metričke ISO navoje po DIN-u 13.

   

  8 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Ručna HSS ureznica, za finalno urezivanje

   

  Ureznice za fini korak.
  za metričke ISO-fine navoje po DINu 13.

   

  8 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Grooves dhe fileto