Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Termoplast WC daske

  Popular products from category Termoplast WC daske

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Ekrani Per faqe.
  Rëndit sipas:

  WC dërrasa "AVA", PVC e bardhë

  DAPVCB
  Kapakë WC të prodhuar nga termoplastika. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike, si dhe ndaj agjentëve kimikë. Materiali është njëkohësisht antibakterial dhe mund të riciklohet. Ka mentesha termoplastike që sigurojnë m

  Wc dërrasa "AVA", PVC e kaltër

  DAPVCP
  Kapakë WC të prodhuar nga termoplastika. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike, si dhe ndaj agjentëve kimikë. Materiali është njëkohësisht antibakterial dhe mund të riciklohet. Ka mentesha termoplastike që sigurojnë m

  WC dërrasa PVC e bardhë

  DPVCB
  Kapakë WC të prodhuar nga termoplastika. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike, si dhe ndaj agjentëve kimikë. Materiali është njëkohësisht antibakterial dhe mund të riciklohet. Ka mentesha termoplastike që sigurojnë m

  WC dërrasa PVC e kaltër

  DPVCP
  Kapakë WC të prodhuar nga termoplastika. Janë jashtëzakonisht të qëndrueshëm dhe rezistentë ndaj dëmtimeve mekanike, si dhe ndaj agjentëve kimikë. Materiali është njëkohësisht antibakterial dhe mund të riciklohet. Ka mentesha termoplastike që sigurojnë m

  Termoplast WC daske