Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) items
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Potrošno za TIG gorionike

  Popular products from category Potrošno za TIG gorionike

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Wolfram elektroda gold

   

  Wolfram elektroda - GOLD za TIG gorionike WLV 17 i WLT 17K.

  Odgovarajuče jačine struje od 15 do 320 A, prečnika: 1,0 mm, 1,6 mm, 2,4 mm i 3,2 mm.

   

  TIG fiskaja keramike me gas madhësia 7

  0984017007

   

  Keramička gasna mlaznica veličine 7 za TIG gorionike.

   

  Unaza e bardhë keramike izoluese

  0708002240
  Unaza e bardhë izoluese keramike - kapela e brenerit, paraqet shtojcën për brenerët TIG WLV 17 dhe WLT 17K.

  Mbajtësi I elektrodave Volfram

   

  Držač volfram elektrode prečnika 1,0 mm.

  Odgovarajuće kućište elektrode: br.art. 0708002241.

  Odgovarajuća volfram elektroda: br.art. 0984150110.

   

  Kapela e brenerit për TIG, e gjatë

  0708002235

   

  Kapa gorionika duga- izolacioni prsten, za TIG gorionike WLV 17 i WLV 17K.

  Dužina kape 122 mm.

   

  Kapela e brenerit për TIG, e shkurtër

  0708002234

   

  Kapa gorionika kratka - izolacioni prsten, za TIG gorionike WLV 17 i WLT 17K.

  Dužina kape 27 mm.

   

  Fiskaja keramike me gas për TIG

   

  Keramička gasna mlaznica za TIG gorionike WLV 17 i WLT 17K.

  Dostupne veličine: 5 i 6, unutrašnjih prečnika 6 i 9,5 mm.

   

  Shtëpiza e mbajtësit për Volfram elektrodat

  Shtëpiza e mbajtësit për elektrodat Volfran shfrytëzohet për brenerat TIG WLV 17 dhe WLT 17K.

  Potrošno za TIG gorionike