Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) items
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Pastruesi I hapsirës së vajit në motor

  Mjeti për pastrimin e rrjedhave të vajit te motorat me benzin dhe dizel të veturave për udhëtar dhe komercial • shpejtë. joagresivisht dhe pa demontim pastron kanalet e vajit dhe karterrin e motorit • i përshtatshëm për të gjitha vajrat minerale dhe sinte
  Dokumenta
  Shifra: 5861310400
  Kontrolloni disponueshmërinë në dyqan.
  Transport i shpejtë 2-3 ditë
  Transporti Falas për porosi mbi 20 Euro

  Čisti motor.

  Reguliše emisiju izduvnih gasova.

  Karakteristike:
  • brzo,  neagresivno i bez demontaže čisti uljne kanale i karter u motoru
  • pogodno za sva mineralna i sintetička ulja 
  • ne oštećuje zaptivke i semeringe 
  • štiti od korozije, uljnog taloga i začepljenja uljnih kanala.
  • oslobađa zapečene klipne prstenove, rastvara smolu na klipnim prstenovima, oslobađa klipne prstenove i pročišćava kružni tok ulja do zone klipnog prstena


  Primena:
  • dodajte sredstvo u ulje u motoru dok je motor topao
  • upalite motor i ostavite da radi u mestu najmanje 10 minuta. Nije potrebno povećavati broj obrtaja tokom rada
  • potom ugasite motor i ispustite ulje
  • zamenite filter za ulje


  *Napomena: Nije pogodno za upotrebu na motociklima sa “mokrim kvačilom” (u uljnoj kadi) koji imaju spojeni uljni sistem
  Pakovanje od 400 ml za zapreminu do 5l ulja.

  Specifikimet e produkteve.
  Emri atribut Vlera e atributit
  Pogodno za Sva mineralna i sintetička ulja
  Agregatno stanje Tečnost
  Miris Karakterističan
  Napomena Nije pogodno za upotreb na motociklima sa "mokrim kvačilom" koji imaju spojeni uljni sistem
  Boja Braon
  Gustina 0,82 g/ml
  Tačka paljenja +60°C
  Shkruajeni përshtypjen tuaj
  • Vetëm përdoruesit e regjistruar mund të shkruajnë vlerësime.
  *
  *
  • Keq
  • I shkëlqyer

  Čisti motor.

  Reguliše emisiju izduvnih gasova.

  Karakteristike:
  • brzo,  neagresivno i bez demontaže čisti uljne kanale i karter u motoru
  • pogodno za sva mineralna i sintetička ulja 
  • ne oštećuje zaptivke i semeringe 
  • štiti od korozije, uljnog taloga i začepljenja uljnih kanala.
  • oslobađa zapečene klipne prstenove, rastvara smolu na klipnim prstenovima, oslobađa klipne prstenove i pročišćava kružni tok ulja do zone klipnog prstena


  Primena:
  • dodajte sredstvo u ulje u motoru dok je motor topao
  • upalite motor i ostavite da radi u mestu najmanje 10 minuta. Nije potrebno povećavati broj obrtaja tokom rada
  • potom ugasite motor i ispustite ulje
  • zamenite filter za ulje


  *Napomena: Nije pogodno za upotrebu na motociklima sa “mokrim kvačilom” (u uljnoj kadi) koji imaju spojeni uljni sistem
  Pakovanje od 400 ml za zapreminu do 5l ulja.

  Specifikimet e produkteve.
  Pogodno za Sva mineralna i sintetička ulja
  Agregatno stanje Tečnost
  Miris Karakterističan
  Napomena Nije pogodno za upotreb na motociklima sa "mokrim kvačilom" koji imaju spojeni uljni sistem
  Boja Braon
  Gustina 0,82 g/ml
  Tačka paljenja +60°C