Nëse jeni kompani krijo një llogari ose që të keni qasje në çmimet me shumicë
(0) Shporta
Ju nuk keni artikuj në shportën tuaj.
Të gjitha kategoritë
  Close
  Filters
  Preferences
  Kërko

  Bulonat e ankorimit për ngarkesa të rënda

  Popular products from category Bulonat e ankorimit për ngarkesa të rënda

  Ngarkimi
  Shiko si. Grid Listë
  Rëndit sipas:

  Anker vijak W-BS/I

   

  Ankervijak namenjen za montažu u betonu, u zoni pritiska i zatezanja (ETA opcija 1), ispitana protivpožarnost (TR020). Seizmička kategorija C1.

  Poseduje prihvat sa unutrašnjim navojem M8/M10 za nošenje navojnih šipki.

   

  2 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Anker vijak W-BS/P

   

  Anker vijak W-BS/S od pocinkovanog čelika sa ravnom glavom i integrisanom podloškom.

  Služi za pojedinačno pričvršćivanje u ispucalom i neispucalom betonu, za učvršćenje u više tačaka, učvršćenje u prednapregnutom betonu u pločama sa šupljinama (u zavisnosti od odobrenja).

   

  5 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  Anker vijak W-BS/S sa integrisanom podloškom

   

  Ankervijak namenjen za montažu u betonu, u zoni pritiska i zatezanja (ETA opcija 1), ispitana protivpožarnost (TR020). Seizmička kategorija C1.

  Veća nosivost (za isti prečnik) u poređenju sa standardnim ankerima.

   

   

  17 në madhësi të ndryshme
  Shiko të gjitha

  W-BS/S anker vijak, galvanizovani čelik sa upuštenom glavom, tip 5K

  5929131035

   

  Vijak za najveća opterećenja i montažu. Namenjen za ugradnju u ravnim površinama kao što su ograde ili rukohvati od betona, pocinkovanog čelika. 

  Podnosi veoma visoka opterećenja.

   

  Vidha anker koka e gjërë W-BS/LP

  5929156005
  Vidha anker dedikuar montimit në beton, në zonën e presionit dhe shtrëngimit (ETA opcioni 1), është hulumtuar rreziku nga zjarri (TR020). Kategoria seizmike C1. Bartshmëria më e madhe (për të njëjtin diametër) në krahasim me ankerët standard.

  Bulonat e ankorimit për ngarkesa të rënda