Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Zorrë karburanti, material gome, lloji 2A

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote

  Çmimi është për 1 metër.

  Zorrë gome për karburant me përforcim pëlhure në mese. Materiali: NBR/CR Tiip 2A) sipas DIN 73379-1 ISO 4639-2 EN ISO 137
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Artikulli                 Diametri i jashtëm mm            Diametri i brendshëm mm              Gjatësia m

  1895503230T         7                                           3,2                                               15
  1895505530           11,5                                      5,5                                               15
  1895507530           13,5                                      7,5                                               15

  Të dhënat teknike:

  Presioni i punës: max. 10 bara
  Presioni maksimal: max. 20 bar
  Temperatura e punës: –35 °C do + 90 °C, afatëshkurtër +110 °C

  Materiali: NBR/CR (tip 2A)

  Plotëson DIN 73379-1, ISO 4639-2 EN ISO 1307

  Zbatimi:
  Për  transmetimin e derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për motor pë motorat Otto (derivatet pa plumbë dhe standarde) tek automjetet e udhëtarëve, motoçikletat, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike)
  E Përshtatshme si zorrë kthyese për derivate, ventilimin nga motori si dhe vakuum zorrë."

   

  products.specs
  Emri Vlera
  Uvoznik Wurth doo Beograd
  Zemlja porekla Turska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Artikulli                 Diametri i jashtëm mm            Diametri i brendshëm mm              Gjatësia m

   1895503230T         7                                           3,2                                               15
   1895505530           11,5                                      5,5                                               15
   1895507530           13,5                                      7,5                                               15

   Të dhënat teknike:

   Presioni i punës: max. 10 bara
   Presioni maksimal: max. 20 bar
   Temperatura e punës: –35 °C do + 90 °C, afatëshkurtër +110 °C

   Materiali: NBR/CR (tip 2A)

   Plotëson DIN 73379-1, ISO 4639-2 EN ISO 1307

   Zbatimi:
   Për  transmetimin e derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për motor pë motorat Otto (derivatet pa plumbë dhe standarde) tek automjetet e udhëtarëve, motoçikletat, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike)
   E Përshtatshme si zorrë kthyese për derivate, ventilimin nga motori si dhe vakuum zorrë."

    

  • Specifikacionet
  • products.specs
   Emri Vlera
   Uvoznik Wurth doo Beograd
   Zemlja porekla Turska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Artikulli                 Diametri i jashtëm mm            Diametri i brendshëm mm              Gjatësia m

  1895503230T         7                                           3,2                                               15
  1895505530           11,5                                      5,5                                               15
  1895507530           13,5                                      7,5                                               15

  Të dhënat teknike:

  Presioni i punës: max. 10 bara
  Presioni maksimal: max. 20 bar
  Temperatura e punës: –35 °C do + 90 °C, afatëshkurtër +110 °C

  Materiali: NBR/CR (tip 2A)

  Plotëson DIN 73379-1, ISO 4639-2 EN ISO 1307

  Zbatimi:
  Për  transmetimin e derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për motor pë motorat Otto (derivatet pa plumbë dhe standarde) tek automjetet e udhëtarëve, motoçikletat, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike)
  E Përshtatshme si zorrë kthyese për derivate, ventilimin nga motori si dhe vakuum zorrë."

   

  products.specs
  Emri Vlera
  Uvoznik Wurth doo Beograd
  Zemlja porekla Turska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë