Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Zorrë karburanti DIN73379

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote

  Çmimi është për 1 metër.

  Zorrë elastike nga goma sintetike (NBR) me shtrojë tekstili. DIN 73 379-1/Tip B
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
   Artikulli          Diametri i jashtëm mm        Diametri i brendshëm mm          Gjatësia m
  18958132            7,5                                       3,2                                          15
  08958135            7,5                                       3,5                                          15
  08958145            9,0                                       4,5                                          15
  18958155           10,5                                      5,5                                          15
  18958175           12,5                                      7,5                                          15
  1895895151       15,0                                      9,5                                          10

  Materiali: NBR(Tip 2B)

  Plotëson DIN 73379-1

  Zbatimi::
  Për transmetim të derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për makina të motorëve Otto (pa plumbë dhe derivateve standarde) tek automobilat e udhëtarëve, motoçikletave, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike. Lidhja nga motori deri te rezervoari, pompat e derivateve, enët për nivelizimin e rezervoareve, etj.
  products.specs
  Emri Vlera
  Uvoznik Wurth doo Beograd
  Zemlja porekla Turska
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  •  Artikulli          Diametri i jashtëm mm        Diametri i brendshëm mm          Gjatësia m
   18958132            7,5                                       3,2                                          15
   08958135            7,5                                       3,5                                          15
   08958145            9,0                                       4,5                                          15
   18958155           10,5                                      5,5                                          15
   18958175           12,5                                      7,5                                          15
   1895895151       15,0                                      9,5                                          10

   Materiali: NBR(Tip 2B)

   Plotëson DIN 73379-1

   Zbatimi::
   Për transmetim të derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për makina të motorëve Otto (pa plumbë dhe derivateve standarde) tek automobilat e udhëtarëve, motoçikletave, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike. Lidhja nga motori deri te rezervoari, pompat e derivateve, enët për nivelizimin e rezervoareve, etj.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   Emri Vlera
   Uvoznik Wurth doo Beograd
   Zemlja porekla Turska
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
   Artikulli          Diametri i jashtëm mm        Diametri i brendshëm mm          Gjatësia m
  18958132            7,5                                       3,2                                          15
  08958135            7,5                                       3,5                                          15
  08958145            9,0                                       4,5                                          15
  18958155           10,5                                      5,5                                          15
  18958175           12,5                                      7,5                                          15
  1895895151       15,0                                      9,5                                          10

  Materiali: NBR(Tip 2B)

  Plotëson DIN 73379-1

  Zbatimi::
  Për transmetim të derivateve dizel dhe të gjitha derivateve për makina të motorëve Otto (pa plumbë dhe derivateve standarde) tek automobilat e udhëtarëve, motoçikletave, mekanizacionit ndërtimor dhe në përgjëthsi në industrinë automobilistike. Lidhja nga motori deri te rezervoari, pompat e derivateve, enët për nivelizimin e rezervoareve, etj.
  products.specs
  Emri Vlera
  Uvoznik Wurth doo Beograd
  Zemlja porekla Turska
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë