Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vidhat me ngjyra

  Popular products from category Vidhat me ngjyra

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Vidha vetë-shpues me ngjyrë

  5,61 RSD me TVSH-në
  Vidhë vetë-shpuese përdoren për të bashkuar profilet nga çeliku dhe llamarina si dhe nënkonstruksionet. Përputhet me standardin DIN 7504-K. kokë gjashtëkëndore dhe rondelën nga EPDM (diht podloška). Në majë ndodhet turjela e cila “shpon” vrimën e saj. Ngjyrat që janë në ofertë përputhen me RAL karti limova me të cilat ato duhet të përshtaten. Varësisht nga nënkonstruksioni në të cilin duhet të vidhosen, në bëjmë dallimin e bulonave për nënkonstruksione druri dhe metali.