Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Wurth Triathlon motorna ulja za putnička i laka dostavna vozila razvijaju se i proizvode u Nemačkoj pod strogim propisima o kvalitetu. Nudimo širok asortiman ovih ulja, različitih zapremina koja zadovoljavaju zahteve po najsavremenijim specifikacijama, smanjuju potrošnju i osiguravaju brzo podmazivanje motora, čak i pri niskim temperaturama a ujedno štitite motor od prekomernog habanja.

  Popular products from category Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Triathlon Endurance III SAE 5W 30, HC vaj motorik

  820 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj motori me rezistencë të reduktuar, të klasës së lartë. Siguron rrjedhje adekuate të vajit në temperatura të ulëta. Optimal për motorët me benzinë dhe diesel, përfshirë makinat me një filtër grimcash për diesel në përputhje me standardin e gazrave të shkarkimit Euro IV. Përfshin standardet e Volkswagen, përveç motorëve R5 dhe V1 TDI para 6/26.

  Triathlon Performance SAE 5W 40 HC vaj motorik

  750 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj për të gjithë sezonin me rezistencë të zvogëluar. Redukton konsumin e vajit dhe karburantit dhe siguron rrjedhje më të shpejtë të vajit në motor. Optimal për motorët me benzinë dhe diesel me teknologji me shumë valvula dhe mbushës turbo. Veçanërisht i përshtatshëm për makinat Euro IV, me filtër grimcash bloze dhe për përdorim në makinat e pasagjerëve me gaz të lëngshëm (CNG/LPG).

  Triathlon Ultra SAE 10W 40

  520 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj motori me fërkim të ulët i prodhuar nga teknologjia moderne dhe përdorimi i aditivëve dhe përbërësve sintetikë. Vaji mund të përdoret gjatë gjithë vitit në motorët me benzinë dhe diesel të makinave të pasagjerëve, automjeteve të lehta, me dhe pa mbushës turbo dhe ftohje shtesë të ajrit

  Triathlon Universal SAE 15W 40

  479 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj motori për motorët me benzinë dhe diesel, me dhe pa mbushës turbo. Për lubrifikim optimal dhe jetëgjatësi të motorit. Karakteristikat e mira të mbrojtjes nga veshja dhe parandalimi i formimit të shtresave/depozitave të zeza. Konsumi i ulët i vajit, rezistenca ndaj plakjes dhe viskoziteti i qëndrueshëm në mënyrat e ndryshme të punës.

  Premium P SAE 5W 30

  750 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj me rezistencë të zvogëluar i prodhuar nga teknologjia më e fundit për përdorim në motorët me kërkesa ekologjike - blozë minimale. Siguron jetëgjatësi maksimale të filtrave të grimcave të diesel. Mbron në mënyrë të shkëlqyeshme konsumin dhe kështu ndikon në kursimin e karburantit dhe zvogëlimin e emetimeve. Për motorët diesel dhe otto, është në përputhje me standardin e gazrave të shkarkimit Euro IV dhe Euro V, me teknologji me shumë valvula dhe mbushë turbo (LLK) si dhe filtër grimcash diesel, si dhe për përdorim në automjetet e pasagjerëve me gaz - gaz i lëngshëm(CNG/LPG).

  Triathlon Premium R SAE 5W 30

  0897905332
  4 190 RSD me TVSH-në
  Vetitë:Vaj me rezistencë të zvogëluar, të llojit më modern. Parandalon depozitimin dhe siguron fuqinë maksimale të motorit. Mbrojtje e shkëlqyeshme ndaj konsumit dhe zvogëlon konsumin e vajit dhe karburantit. Siguron jetëgjatësi maksimale të filtrave të grimcave të diesel. Për automjete të ndryshme të gjeneratës së fundit, sipas standardeve për gazrat e shkarkimit Euro IV dhe Euro V, të prodhuesit të makinave Renault

  Vajrat motorike për automjete të udhëtarëve dhe automjete të lehta shërbyese

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene