Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajrat motorike për automjete komerciale, autobus dhe makina ndërtimi

  Wurth Triathlon motorna ulja za komercijalna vozila, autobuse i građevinske mašine razvijaju se i proizvode u Nemačkoj pod strogim propisima o kvalitetu. Nudimo širok asortiman ovih ulja, različitih zapremina koja zadovoljavaju zahteve po najsavremenijim specifikacijama, smanjuju potrošnju i osiguravaju brzo podmazivanje motora, čak i pri niskim temperaturama a ujedno takođe štitite motor od prekomernog habanja.

  Popular products from category Vajrat motorike për automjete komerciale, autobus dhe makina ndërtimi

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Triathlon Cargo Ultra LE SAE 10W 40

  5897510405
  99 290 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj motori për të gjithë sezonet, i prodhuar sipas teknologjisë moderne, duke përdorur vajin bazë të sintetizuar HC. Aplikimi:për automjetet komerciale me shkarkime të reduktuara të gazrave dhe grimcave, të cilat kanë një filtër grimcash (DPF - Diesel Particulate Filter).Siguron fërkime jashtëzakonisht të ulëta

  Triathlon Cargo Super UHPD SAE 10W 40

  29 290 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj motori për të gjithë sezonet, i prodhuar sipas teknologjisë moderne, duke përdorur vajin bazë të sintetizuar HC. Përshtatur për automjete më të reja komerciale me intervale të zgjatura të ndërrimit të vajit. Aplikimi: për motorët diesel dhe pa mbushës turbo (ATL) që përmbushin standardin Euro 3, 4 dhe 5. Veçanërisht i përshtatshëm për mjete të ndryshme lëvizëse

  Dynamik SAE 10W 40

  9 650 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj motori me rezistencë të ulët, për motorët diesel. Siguron rrjedhje adekuate të vajit në temperatura të ulëta. Rezistencë e lartë ndaj vjetërsisë dhe humbjes së viskozitetit. I përshtatshëm për intervale më të gjata të ndërrimit të vajit. Aplikimi: për motorët diesel me dhe pa mbushës turbo (ATL) që përmbushin standardin Euro 3, 4. I përshtatshëm për mjete të ndryshme lëvizëse

  Longlife SHPD SAE 15W 40

  8 950 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj motorik mineral i prodhuar nga vaji bazë i zgjedhur posaçërisht me pakot të aditivëve më moderne. siguron një gamë jashtëzakonisht të gjerë të aplikimit. I dizajnuar posaçërisht për aplikim në mjetet e ndryshme lëvizëse: motorët diesel dhe ata me benzinë në automjetet e pasagjerëve, kamionët, makinat bujqësore dhe ato të terrenit. Aplikimi:Të përdoret në përputhje me udhëzimet dhe rekomandimet e prodhuesit në motorët diesel dhe ata me benzinë. Optimal për motorët më modern diesel me dhe pa mbushës turbo (ATL) që përmbushin standardin Euro 1, 2 dhe 3. Veçanërisht i përshtatshëm për mjete të ndryshme lëvizëse

  Diesel SAE 15W 40

  8 450 RSD me TVSH-në
  Vetitë:vaj motori për shumë qëllime për përdorim gjatë gjithë sezoneve. Rezistencë e lartë ndaj fenomenit të kavitacionit, parandalon formimin e fundrrinës/mbetjes së zezë. Optimal për motorët diesel me dhe pa mbushës turbo (ATL).

  Triathlon Universal HCDP SAE 20W 50

  5897120505
  85 719,07 RSD me TVSH-në
  "Plotëson specifikacionet: • ACEA A3/B4, E2 #5 • API SL/CF/CG-4 • Allison C-4 Caterpillar TO-2 MIL-L 2104 E MAN 271 MB 228.3 Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit"

  Vajrat motorike për automjete komerciale, autobus dhe makina ndërtimi

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene