Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Vaji Triathlon Hydraulic HM HLP 68

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi:

  • ;sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore;
  • sistemet hidraulike në elevatorë për ngarkimin e peshave, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe aparatet për rregullimin automatik;
  • presat hidraulike, hidraulika e makinave të mjeteve për prodhimin e masave plastike me injektim
  • sistemet hidraulike dhe aparatet tek të cilat rekomandohen vajërat e klasës HM

  Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të makinave apo automjeteve

  Specifikacioni                     DIN 51524 Part 2 ISO VG 68
                                           ISO 11158
                                           HM Cincinnati
                                           Lamb P-70
  Dendësia me 15°C               875-886
  Pika e ndezjes °C              230
  Viskoziteti me 40°C            66-69
  Viskoziteti me 100°C          8,4-8,8
  Indeksi i viskozitetit           96-100
   Pika e rrjedhjes °C               -25
  products.specs
  EmriVlera
  Zemlja poreklaSrbija
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi:

   • ;sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore;
   • sistemet hidraulike në elevatorë për ngarkimin e peshave, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe aparatet për rregullimin automatik;
   • presat hidraulike, hidraulika e makinave të mjeteve për prodhimin e masave plastike me injektim
   • sistemet hidraulike dhe aparatet tek të cilat rekomandohen vajërat e klasës HM

   Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të makinave apo automjeteve

   Specifikacioni                     DIN 51524 Part 2 ISO VG 68
                                            ISO 11158
                                            HM Cincinnati
                                            Lamb P-70
   Dendësia me 15°C               875-886
   Pika e ndezjes °C              230
   Viskoziteti me 40°C            66-69
   Viskoziteti me 100°C          8,4-8,8
   Indeksi i viskozitetit           96-100
    Pika e rrjedhjes °C               -25
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Zemlja poreklaSrbija
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi:

  • ;sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore;
  • sistemet hidraulike në elevatorë për ngarkimin e peshave, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe aparatet për rregullimin automatik;
  • presat hidraulike, hidraulika e makinave të mjeteve për prodhimin e masave plastike me injektim
  • sistemet hidraulike dhe aparatet tek të cilat rekomandohen vajërat e klasës HM

  Periudha e ndërrimit në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të makinave apo automjeteve

  Specifikacioni                     DIN 51524 Part 2 ISO VG 68
                                           ISO 11158
                                           HM Cincinnati
                                           Lamb P-70
  Dendësia me 15°C               875-886
  Pika e ndezjes °C              230
  Viskoziteti me 40°C            66-69
  Viskoziteti me 100°C          8,4-8,8
  Indeksi i viskozitetit           96-100
   Pika e rrjedhjes °C               -25
  products.specs
  EmriVlera
  Zemlja poreklaSrbija
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë