Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Vaji Triathlon Hydraulic HLP 22

  9 726 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  _
  Shifra e produktit: 08976220025
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Zbatimi:

  • Sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore
  • sistemet hidraulike në elevator për ngritjen e peshës, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe mekanizmat për rregullimin automatik;
  • presat hidraulike, hidraulika e mjeteve makina, makinave për prodhimin e masave plastike me injektim
  • Sistemet hidraulike dhe mekanizmat tek të cilët rekomandohet vaji i klasës HM

   Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit

  25 Litra vëllimi.

  Specifikacionet                DIN 51524 Part 2
                                          ISO VG 22
  Dendësia me 15°C          860-870
  Pika e ndezjes °C            205-210
  Viskoziteti me  40°C         22
  Viskoziteti me 100°C        4,3
  Indeksi i viskozitetit          100
  Pika e rrjedhjes °C          -26
  products.specs
  EmriVlera
  Zemlja poreklaSrbija
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Zbatimi:

   • Sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore
   • sistemet hidraulike në elevator për ngritjen e peshës, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe mekanizmat për rregullimin automatik;
   • presat hidraulike, hidraulika e mjeteve makina, makinave për prodhimin e masave plastike me injektim
   • Sistemet hidraulike dhe mekanizmat tek të cilët rekomandohet vaji i klasës HM

    Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit

   25 Litra vëllimi.

   Specifikacionet                DIN 51524 Part 2
                                           ISO VG 22
   Dendësia me 15°C          860-870
   Pika e ndezjes °C            205-210
   Viskoziteti me  40°C         22
   Viskoziteti me 100°C        4,3
   Indeksi i viskozitetit          100
   Pika e rrjedhjes °C          -26
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   Zemlja poreklaSrbija
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Zbatimi:

  • Sistemet hidraulike në makinat ndërtimore dhe bujqësore
  • sistemet hidraulike në elevator për ngritjen e peshës, elevatorët e anijeve, mekanizmat drejtues, pompat për zbrazjen e peshave në lëngje dhe mekanizmat për rregullimin automatik;
  • presat hidraulike, hidraulika e mjeteve makina, makinave për prodhimin e masave plastike me injektim
  • Sistemet hidraulike dhe mekanizmat tek të cilët rekomandohet vaji i klasës HM

   Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit

  25 Litra vëllimi.

  Specifikacionet                DIN 51524 Part 2
                                          ISO VG 22
  Dendësia me 15°C          860-870
  Pika e ndezjes °C            205-210
  Viskoziteti me  40°C         22
  Viskoziteti me 100°C        4,3
  Indeksi i viskozitetit          100
  Pika e rrjedhjes °C          -26
  products.specs
  EmriVlera
  Zemlja poreklaSrbija