Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Vaji Triathlon Gear Hypoid SAE 85W-90

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Vetitë: Vaj modern, i prodhuar nga vaji bazë mineral me shtimin e aditivëve për presion ekstrem. I paraparë për mekanizma transmisioni, për kuti transmisioni hipoide me aks të zhvendosur, si dhe kuti transmisioni plotesuese dhe të ndërmjetme. I përshtatshëm për kuti të shpejtësive manuale jo të sinkronizuara, kuti të shpejtësive të lidhura me diferencialin - veçanërisht i përshtatshëm për ingranazhe hipoide shumë të ngarkuara
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Plotëson standardet/specifikacionet si në vijim:

  • API GL 5
  • MAN 342 Typ M1, MB- 235.0,
  • MIL-L 2105 D
  • ZF-TE-ML 05A, 07A, 16C, 17B, 19B, 21A

  Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Plotëson standardet/specifikacionet si në vijim:

   • API GL 5
   • MAN 342 Typ M1, MB- 235.0,
   • MIL-L 2105 D
   • ZF-TE-ML 05A, 07A, 16C, 17B, 19B, 21A

   Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Plotëson standardet/specifikacionet si në vijim:

  • API GL 5
  • MAN 342 Typ M1, MB- 235.0,
  • MIL-L 2105 D
  • ZF-TE-ML 05A, 07A, 16C, 17B, 19B, 21A

  Periudha e ndërrimit: në pajtim me rekomandimet e prodhuesit të automjetit
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU