Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi
  Brendi: TRIATHLON

  Vaji Triathlon Agri STOU/UTTO SAE 10W 30

  8 650 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Vetitë: vaj universal – për shumë qëllime, traktorë, i prodhuar posaçërisht për makinat bujqësore. Ka karakteristika të kombinuara të vajrave të motorit, vajrave reduktorësh, vajrave për ndërruesit e shpejtësive dhe hidraulike she vetitë e vajrave të frenave (frenat e lagura). Rekomandimet e prodhuesve të traktorëve dhe makinave bujqësore duhet të respektohen gjatë përdorimit të këtij vaji
  Shifra e produktit: 5897010323
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  :Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

  • API CF/CG-4/SF
  • ACEA E3
  • API GL-4
  • HVLP-D 68 gem. DIN 51 524 part3
  • Massey Ferguson M 1139/1144/1145
  • Case NH MAT 3525/3526
  • MB 227.1/MB 228.1
  • Ford M2C 159B & C
  • Allison C-4
  • John Deere JDM 27
  • Caterpillar TO-2
  • ZF TE-ML-06A/-06B/-06C/-07B

  Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.

  Vëllimi 20 litra.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • :Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

   • API CF/CG-4/SF
   • ACEA E3
   • API GL-4
   • HVLP-D 68 gem. DIN 51 524 part3
   • Massey Ferguson M 1139/1144/1145
   • Case NH MAT 3525/3526
   • MB 227.1/MB 228.1
   • Ford M2C 159B & C
   • Allison C-4
   • John Deere JDM 27
   • Caterpillar TO-2
   • ZF TE-ML-06A/-06B/-06C/-07B

   Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.

   Vëllimi 20 litra.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  :Plotëson standardet dhe specifikacionet si në vijim:

  • API CF/CG-4/SF
  • ACEA E3
  • API GL-4
  • HVLP-D 68 gem. DIN 51 524 part3
  • Massey Ferguson M 1139/1144/1145
  • Case NH MAT 3525/3526
  • MB 227.1/MB 228.1
  • Ford M2C 159B & C
  • Allison C-4
  • John Deere JDM 27
  • Caterpillar TO-2
  • ZF TE-ML-06A/-06B/-06C/-07B

  Periudha e ndërrimit në pajtim  me rekomandimet e prodhuesit të automjetit.

  Vëllimi 20 litra.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU