Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajërat pwr ndërruesin e shpejtësisë dhe transmision

  Wurth-ov asortiman proizvoda uključuje veliki izbor visokokvalitetnih ulja za menjač i transmisju koja su i u skladu sa fabričkim smernicama glavnih proizvođača automobila. Odgovarajuće specifikacije  za ulja  možete pronaći u opisu proizvoda.

  Popular products from category Vajërat pwr ndërruesin e shpejtësisë dhe transmision

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Vaji Triathlon Gear SAE 75W-90

  1 350 RSD me TVSH-në
  Vetitë:Vaj sintetik për ndërruesit e shpejtësive, sa me gamë të gjerë aplikimi, veçanërisht në sipërfaqet me ngarkesa të presionit të lartë. Ofron mbrojtje të shkëlqyeshme ndaj konsumimit, veti optimale gjatë presionit të lartë, si dhe një shkallë të lartë të mbrojtjes nga korrozioni

  Vaji Triathlon për ndërruesit e shpejtësive SAE 85W140

  089748514225
  15 890 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj mineral, i prodhuar për lubrifikimin e ingranazheve hipoide shumë të ngarkuara, në kuti të mjeteve motorike komerciale, makinat bujqësore dhe ato ndërtimore. Aplikimi:për lubrifikimin e ingranazheve të ekspozuar ndaj ngarkesave të presionit të lartë dhe temperaturës së lartë. Kjo veçanërisht i referohet për boshteve të pasme dhe transmisioneve hipoide. Mund të përdoret gjithashtu tek ndërruesit manual asinkron ku parashihet përdorimi i këtij lloji të vajit

  Vaji Triathlon Gear Hypoid SAE 85W-90

  10 950 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Vaj modern, i prodhuar nga vaji bazë mineral me shtimin e aditivëve për presion ekstrem. I paraparë për mekanizma transmisioni, për kuti transmisioni hipoide me aks të zhvendosur, si dhe kuti transmisioni plotesuese dhe të ndërmjetme. I përshtatshëm për kuti të shpejtësive manuale jo të sinkronizuara, kuti të shpejtësive të lidhura me diferencialin - veçanërisht i përshtatshëm për ingranazhe hipoide shumë të ngarkuara

  Vaj hidraulik Triathlon Servo Auto

  0897650001
  1 190 RSD me TVSH-në
  -

  Vaji Triathlon Automatic DIID

  2 800 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Procesi më modern teknologjik i prodhimit me një kompleks të pasur aditivësh garanton qëndrueshmëri të ngjeshjes dhe pikë të ulët të rrjedhjes. Stabiliteti i jashtëzakonshëm termik, oksidativ, indeksi i lartë i viskozitetit mundësojnë përdorimin në rang të gjerë të temperaturave. Mund të përdoret gjatë gjithë vitit. Është shumë ekonomik për shkak të përdorimit të tij të gjerë. Aplikimi: Përdoret në ndërruesit automatikë të shpejtësive, mekanizmat servo-hidraulik të automjeteve të pasagjerëve dhe komerciale,, makinat ndërtimore dhe bujqësore

  Vajërat pwr ndërruesin e shpejtësisë dhe transmision

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene