Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajërat për mekanizmat bujqësor

  Za naše kupce u poljoprivrednom sektoru, u ponudi imamo univerzalno višenamensko traktorsko ulje specijalno razvijeno za poljoprivredne mašine. Poseduje kombinovane karakteristike motornih ulja, ulja reduktorskih, menjačkih i hidrauličnih sklopova kao i osobine kočionih ulja (mokre kočnice). Besplatna dostava.

  Popular products from category Vajërat për mekanizmat bujqësor

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Vaji Triathlon Agri STOU/UTTO SAE 10W 30

  5897010323
  8 650 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj universal – për shumë qëllime, traktorë, i prodhuar posaçërisht për makinat bujqësore. Ka karakteristika të kombinuara të vajrave të motorit, vajrave reduktorësh, vajrave për ndërruesit e shpejtësive dhe hidraulike she vetitë e vajrave të frenave (frenat e lagura). Rekomandimet e prodhuesve të traktorëve dhe makinave bujqësore duhet të respektohen gjatë përdorimit të këtij vaji