Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Vajërat hidraulike

  Wurth nudi veliki izbor hidrauličnih ulja, koja se upotrebljavaju kao tečnost pod pritiskom u savremenim hidrauličnim uređajima. Sadrže materijale za povećanje otpornosti ulja na starenje, zaštitu od korozije i otpornost-stabilnost na visoke pritiske (EP). Pretežno se upotrebljavaju u hidrauličnim uređajima u kojima se pojavljuju velika termička naprezanja i koja rade u uslovima čestih i velikih promena temperature u uređaju i radnom okruženju. 

  Popular products from category Vajërat hidraulike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Vaji Triathlon Hydraulic HLP 22

  08976220025
  10 550 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vajra minerale, të cilat përdoren si lëng nën presion në pajisjet moderne hidraulike. Përmbajnë materiale për të rritur rezistencën e vajit ndaj vjetërsisë, mbrojtjen nga korrozioni dhe qëndrueshmërinë-rezistencën ndaj presioneve të larta (EP). Përdoren kryesisht në pajisjet hidraulike në të cilat ndodhin tensione të larta termike dhe të cilat funksionojnë në kushtet e ndryshimeve të shpeshta dhe të mëdha të temperaturës në pajisjen dhe mjedisin e punës.Prodhohen nga vajrat bazë të pasuruar me komplekset shtesë moderne të aditivëve. Karakterizohen nga indeksi i lartë i viskozitetit, rezistencë e lartë e shtypjes, pika e ulët e rrjedhës, demulsifikimi i shpejtë. Mbrojtja e pajisjeve hidraulike kundër fërkimit, konsumimit, ndryshkut dhe korrozionit është përmirësuar.Ata janë shumë të qëndrueshëm gjatë ndryshimit të kushteve të temperaturës. Nuk rekomandohen për turbinat dhe për lubrifikimin e hidropompave që kanë tuba të veshura me argjend (vetëm vajrat pa zink përdoren për këto)

  Vaji Triathlon Hydraulic HM-HLP 32

  9 190 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vajra minerale, të cilat përdoren si lëng nën presion në pajisjet moderne hidraulike. Përmbajnë materiale për të rritur rezistencën e vajit ndaj vjetërsisë, mbrojtjen nga korrozioni dhe qëndrueshmërinë-rezistencën ndaj presioneve të larta (EP). Përdoren kryesisht në pajisjet hidraulike në të cilat ndodhin tensione të larta termike dhe të cilat funksionojnë në kushtet e ndryshimeve të shpeshta dhe të mëdha të temperaturës në pajisjen dhe mjedisin e punës. Prodhohen nga vajrat bazë të pasuruar me komplekset shtesë moderne. Karakterizohen nga indeksi i lartë i viskozitetit, rezistencë e lartë e ngjeshjes, pika e ulët e rrjedhës, demulsifikimi i shpejtë. Mbrojtja e pajisjeve hidraulike kundër fërkimit, konsumimit, ndryshkut dhe korrozionit është përmirësuar. Ata janë shumë të qëndrueshëm gjatë ndryshimit të kushteve të temperaturës. Nuk rekomandohen për turbinat dhe për lubrifikimin e hidropompave që kanë tuba të veshura me argjend (vetëm vajrat pa zink përdoren për këto)

  Vaji Triathlon Hydraulic HM HLP 46

  2 390 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vajra minerale, të cilat përdoren si lëng nën presion në pajisjet moderne hidraulike. Përmbajnë materiale për të rritur rezistencën e vajit ndaj vjetërsisë, mbrojtjen nga korrozioni dhe qëndrueshmërinë-rezistencën ndaj presioneve të larta (EP). Përdoren kryesisht në pajisjet hidraulike në të cilat ndodhin tensione të larta termike dhe të cilat funksionojnë në kushtet e ndryshimeve të shpeshta dhe të mëdha të temperaturës në pajisjen dhe mjedisin e punës. Prodhohen nga vajrat bazë të pasuruar me komplekset shtesë moderne. Karakterizohen nga indeksi i lartë i viskozitetit, rezistencë e lartë e ngjeshjes, pika e ulët e rrjedhës, demulsifikimi i shpejtë. Mbrojtja e pajisjeve hidraulike kundër fërkimit, konsumimit, ndryshkut dhe korrozionit është përmirësuar.Ata janë shumë të qëndrueshëm gjatë ndryshimit të kushteve të temperaturës. Nuk rekomandohen për turbinat dhe për lubrifikimin e hidropompave që kanë tuba të veshura me argjend (vetëm vajrat pa zink përdoren për këto)

  Vaji Triathlon Hydraulic HM HLP 68

  9 290 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vajra minerale, të cilat përdoren si lëng nën presion në pajisjet moderne hidraulike. Përmbajnë materiale për të rritur rezistencën e vajit ndaj vjetërsisë, mbrojtjen nga korrozioni dhe qëndrueshmërinë-rezistencën ndaj presioneve të larta (EP). Përdoren kryesisht në pajisjet hidraulike në të cilat ndodhin tensione të larta termike dhe të cilat funksionojnë në kushtet e ndryshimeve të shpeshta dhe të mëdha të temperaturës në pajisjen dhe mjedisin e punës. Prodhohen nga vajrat bazë të pasuruar me komplekset shtesë moderne. Karakterizohen nga indeksi i lartë i viskozitetit, rezistencë e lartë e smicanje, pika e ulët e rrjedhës, demulsifikimi i shpejtë. Mbrojtja e pajisjeve hidraulike kundër fërkimit, konsumimit, ndryshkut dhe korrozionit është përmirësuar.Ata janë shumë të qëndrueshëm gjatë ndryshimit të kushteve të temperaturës. Nuk rekomandohen për turbinat dhe për lubrifikimin e hidropompave që kanë tuba të veshura me argjend (vetëm vajrat pa zink përdoren për këto

  Vaji Triathlon Hydraulic HVLP 46

  5991500146
  51 650 RSD me TVSH-në
  Vetitë: vaj me stabilitet të jashtëzakonshëm termik me indeks të lartë të viskozitetit që rekomandohet për përdorim në sistemet hidraulike që janë të ekspozuar ndaj oscilimeve të mëdha të temperaturës dhe shfaqjes së kondensimit të ujit. I pasuruar me me pako speciale të aditivëve kundër oksidimit dhe vjetërsimit të vajit si dhe aditivëve që parandalojnë shfaqjen e shkumëzimit të vajit. Aditivët EP kanë efekt parandalues gjatë punës së pajisjes dhe parandalojnë konsumimin dhe deformimin e sipërfaqeve që mund të ndodhin për shkak të ngarkesave të presionit