Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Llambë UV LED me zmadhues për të detektuar rrjedhjet - ftohjen

  4 405 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Për detektimin e rrjedhjeve të lëngjeve nga sistemi i ftohjes. Tregon për praninë përmes kontrastit me ngjyrë fluoreshente si detektor i rrjedhjeve. "
  Shifra e produktit: 0764720291E
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  5 LED llamba për ndriçimin e hapësirave dhe 1 llambë UV LLED për detektimin e rrjedhjes së fluidit

  Në saje të llupës që rrit mundëson locimin e rrjedhjes më të imët

  Furnizimi: 2 bateri „AA“ prej 1,5 V
  Syzat: 100% anti-UV mbrojtje
  LED gjatësia valore: 385-380 nm
  Doreza ergonome
  Trupi me gomë i llambës dhe dorezës
  Kutia plastike
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • 5 LED llamba për ndriçimin e hapësirave dhe 1 llambë UV LLED për detektimin e rrjedhjes së fluidit

   Në saje të llupës që rrit mundëson locimin e rrjedhjes më të imët

   Furnizimi: 2 bateri „AA“ prej 1,5 V
   Syzat: 100% anti-UV mbrojtje
   LED gjatësia valore: 385-380 nm
   Doreza ergonome
   Trupi me gomë i llambës dhe dorezës
   Kutia plastike
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  5 LED llamba për ndriçimin e hapësirave dhe 1 llambë UV LLED për detektimin e rrjedhjes së fluidit

  Në saje të llupës që rrit mundëson locimin e rrjedhjes më të imët

  Furnizimi: 2 bateri „AA“ prej 1,5 V
  Syzat: 100% anti-UV mbrojtje
  LED gjatësia valore: 385-380 nm
  Doreza ergonome
  Trupi me gomë i llambës dhe dorezës
  Kutia plastike
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU