Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  UV aditiv për detektimin e rrjedhjeve në kondicioner të makinës R134

  4 830 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Aditiv fluoreshent për zbulimin e rrjedhjeve nga kondicionerët me gaz R134a dhe R1234yf. Është i përputhshëm me vajin PAG dhe vajrat e esterit.
  Shifra e produktit: 0892764024E
  Dërgesa e shpejtë 2-5 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Vëllimi 240ml.


  Përshkrimi

   Kompatibiliteti i mire me materialin.
  Nuk i dëmton unazat O dhe zaptuesit.
  Aditivi mund të mbetet pas përdorimit në sistemin e klima mekanizmit.

  • I përgjigjet specifikacionit SAE J2297 për gas R134a i PAG vaji.

  • Janë kompatibil me vajin PAG dhe vajin ester.

  Përmbajtja e kovës së vogël është e mjaftueshme për 32 përdorime në automjete apo 16 automjete transportuese.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Shkruani recenzionin tuaj
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Informacionet shtesë
  • Vëllimi 240ml.


   Përshkrimi

    Kompatibiliteti i mire me materialin.
   Nuk i dëmton unazat O dhe zaptuesit.
   Aditivi mund të mbetet pas përdorimit në sistemin e klima mekanizmit.

   • I përgjigjet specifikacionit SAE J2297 për gas R134a i PAG vaji.

   • Janë kompatibil me vajin PAG dhe vajin ester.

   Përmbajtja e kovës së vogël është e mjaftueshme për 32 përdorime në automjete apo 16 automjete transportuese.
  • Specifikacionet
  • products.specs
   EmriVlera
   UvoznikWurth doo Beograd
   Zemlja poreklaEU
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Vëllimi 240ml.


  Përshkrimi

   Kompatibiliteti i mire me materialin.
  Nuk i dëmton unazat O dhe zaptuesit.
  Aditivi mund të mbetet pas përdorimit në sistemin e klima mekanizmit.

  • I përgjigjet specifikacionit SAE J2297 për gas R134a i PAG vaji.

  • Janë kompatibil me vajin PAG dhe vajin ester.

  Përmbajtja e kovës së vogël është e mjaftueshme për 32 përdorime në automjete apo 16 automjete transportuese.
  products.specs
  EmriVlera
  UvoznikWurth doo Beograd
  Zemlja poreklaEU
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë