Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Turjelë ndërtimi PLUS-QUAD

  0 RSD me TVSH-në
  products.price.priceunitnote
  Turjela Plus Quad ka pllaka prerëse të futura në ulluk në maje të turjelës. Ulluku ka formën “+” dhe pllakat janë të “salduara” në të. 4 tehe prerëse nga volfram-karbidi, me dimensione më të mëdha për jetë më të gjatë dhe performancë më të mirë në beton të armuar. “Këndi i rrotullimit” inovativ i majës së turjelës në kombinim me gjeometrinë e kanalit mundëson largimin më të mirë të pluhurit. Dizajni kanalit dhe mbështjellësve zvogëlon konsumimin e turjelës
  Anuloje zgjedhjen
  Dërgesa e shpejtë 7 ditë
  Dërgesa falas me vlerë 1900,00 RSD felett
  Shkruani recenzionin tuaj
  • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
  *
  *
  • I keq
  • I shkëlqyeshëm
  *
  *
  *
  • Recenzimet
  • Shkruani recenzionin tuaj
   • Vetëm shfrytëzuesit e regjistruar mund të shkruajnë recenzione
   *
   *
   • I keq
   • I shkëlqyeshëm
  • Kontakti
  • *
   *
   *
  Blerësit që kanë blerë këtë produkt gjithashtu blejnë