Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Top oferta

  Popular products from category Top oferta

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Havoc S3

  7 890 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosës dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 2345

  Ultra S3

  10 690 RSD me TVSH-në
  Këpuca e shkurt mbrojtëse rezistuese ndaj ujit e tipit Aimont është bërë nga materiali special PUTEK shumë i tejdukshëm dhe rezistues ndaj dëmtimit. Të vendosura në materialin OVER DRY i cili është antiabraziv, me cilësi anti kërpudhore, i butë dhe i tejdukshëm. Kapela mbojtëse ALU LITE - nga alumini me membranë që merr frymë. Në mes sholla përbërëse në bazë të keramikës dhe aramidit, fleksibile dhe e lehtë. Sholla është bërë nga shkuma e butë infinergy E-TPU, komode për bajtje edhe në periudha më të gjata kohore, rezistuese ndaj dëmtimit, ndaj vajrave dhe naftës, ka shok thithës të energjisë në pjesën e thembrës dhe cilësi të shkëlqyeshme jo rrëshqitëse. Sholla VIGORX kthen energjinë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Mantarja COMFORT PLUS është anatomike, antikërpudhore dhe antistatike. Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 20345.

  Poluks S3

  6 090 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Poluks me shkallë të mbrojtjes S3 është bërë tërësisht nga lëkura e zezë e lëmuar aniline të zezë që e bën këpucën rezistente nda ujit. Ka mbrojtësin e gishtave që mbron nga lëndimet mekanike, kurse shtresa me shuallit nga aramide (kevlar) mbron nga depërtimi i trupave të huaj. Astari i brendshëm 3D tekstil AIR ACTIVE mundëson që lëkura të marrë frymë dhe rrit rehatinë gjatë mbathjes. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Ka shaull antistatik, anti-rrëshqitës PU rezistent ndaj efekteve të vajit si dhe absorbuesin e energjisë në pjesën e thembrës. Pjesa e brendshme nga poliuretani e shaullit është e butë dhe fleksibël, ndërsa pjesa e jashtme është më e fortë, rezistente ndaj konsumimit dhe rrëshqitjes.

  Rubber Guard S3

  6 090 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Rubber guard me shkallë të mbrojtjes S3 është e përshtatshme për punë në ambiente të ftohta. Materiali i jashtëm nga lëkura e bën këpucën rezistente ndaj ujit, posedon mbrojtësin nga materiali kompozit që mbron gishtat nga dëmtimet mekanike kurse shtresa me shuallit nga aramide (kevlar) mbron nga depërtimi i trupave të huaj. Astari i brendshëm 3D tekstil AIR ACTIVE mundëson që lëkura të marrë frymë dhe rrit rehatinë gjatë mbathjes. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shaulli fleksibël poliuretani dhe gome është rezistent ndaj konsumimit (gërryerjes), vajit dhe posedon absorbuesin e energjisë në pjesën e thembrës. Shaulli ka rezistencë ndaj temperaturave prej -4C deri në +3C dhe rezistencë SRC nga rrëshqitja (qeramika dhe detergjentet).

  Jogger S1P

  8 190 RSD me TVSH-në
  Atlete për siguri në punë-Jogger-S1P janë të bëra tërësisht nga antilopi. Astari është prej lëkure, e cila u jep atleteve rehati të jashtëzakonshme. Posedon pjesën nga çeliku për të mbrojtur gishtat nga dëmtimet mekanike. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shaulli është bërë nga TPU - elastomer termoplastik i cili i jep atleteve rezistencë ndaj temperaturave prej - 4°C deri + 1°C. Janë anti-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumit dhe shuall rezistent ndaj vajit.

  Invader S1P

  7 390 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra mbrojtëse, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga lëkurë kamoshi (antilopi) rezistente ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. METAL FREE. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  Top oferta

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 4 790 RSD Max: 10 690 RSD
  RSD4790 RSD10690
  Elbrus jakna
  banner