Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Top oferta

  Popular products from category Top oferta

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Aparat saldimi HARK, EWI 160

  5952001160
  39 490 RSD me TVSH-në
  Aparati për saldim - inverter është inverter digjital i kontrolluar me teknologjinë më të re IGBT, që mundëson punë me ndryshime të larta të tensionit. Ofron mundësinë e saldimit me veprimet REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, e karakterizon edhe Anti-Stick që pamundëson ngjitjen e elektrodës në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start që siguron ndezje të sigurtë të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punë me elektrodat që shkrihen vështirë. Rryma maksimale e saldimit me këtë aparat është 160A, diametri i rekomanduar maksimal i elektrodës është 3.25mm. Klasa e izolimit është H (puna e elektrokomponenteve deri në 180°). Pesha e aparatit është 4.6kg. Kabllot për masën dhe darët për elektrodën kanë gjatësi 3m.

  Aparat për saldim REL EWI 200

  5952001200
  43 990 RSD me TVSH-në
  Pajisje për saldim - invertori është një invertor i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT. Ofron mundësinë e saldimit REL dhe TIG. Përveç teknologjisë së përmendur IGBT, karakterizohet gjithashtu nga Anti-Stick i cili parandalon ngjitjen e elektrodave në pjesën punuese me zvogëlimin automatik të rrymës, Hot-Start i cili siguron ndezjen e sigurt të elektrodave, si dhe Arc-Force që mundëson punën me elektroda që treten me vështirësi. Duke zgjedhur opsionin special të punës me elektrodë celuloze, arrihet tensioni më i lartë i qarkut të hapur dhe fillimi më i lehtë i saldimit. Rryma maksimale e saldimit të kësaj pajisje është 2A. Klasa e izolimit është H (deri në 18 gradë) dhe gjatësia e kabllos për masë dhe elektrodën është 3m. Pesha e pajisjes është 4.7 kg

  Aparat saldimi MIG 180-5

  5952350180
  83 990 RSD me TVSH-në
  Pajisje për saldim MIG 18-5 MIG është inverter i kontrolluar në mënyrë digjitale me teknologjinë më të fundit IGBT. Kjo pajisje është menduar për saldimin MIG të llamarinës së hollë nga çeliku inoks deri në trashësi prej 15 mm. Makina e saldimit MIG 18-5 ka mundësinë e saldimit në MIG, REL dhe LIFT / TIG, dhe përveç kësaj, kjo pajisje karakterizohet nga funksioni NO GAS i cili siguron mundësinë e saldimit me tel të mbushur pa gaz shtesë. Pjesa standarde e dërgesës është LIDHËSI EURO me dorëz Abicor Binzel MB 15AK. Ideale për punën në terren dhe nevojën e shpeshtë të ndryshimi të vendit të saldimit. Amperazhi i saj maksimal është 18A, me klasë izolimi H e cila mundëson funksionimin e komponentëve elektrikë deri në 18 gradë. Pajisja përdor siguresë njëfazore 2A. Gjatësia e kabllos për masën dhe elektrodën është tre metra, dhe përdor mbështjellësin telash D2 prej 5 kg.

  Aparat saldimi MIG/MAG 250

  5952001250
  155 990 RSD me TVSH-në
  Inverteri digjital me teknologjinë më të re IGBT që mundëson punë stabile gjatë ndryshimeve pasuese të tensionit në rrjetën elektrike. Posedon opsionin e saldimit me veprim MIG/MAG dhe REL (MMA), si dhe përdorimin e telit të mbushur në regjimin no gas të punës. Aparati ka dhënësin e integruar të telit me 4 cilindra, si dhe EURO LIDHËSIN me brenerin Abicor Binzel MB24KD. Aparatin saldues MIG/MAG 250 e karakterizon edhe rregullimi preciz pa shkallë i induksionit, çka salduesit i lehtëson realizimin e saldimit kualitativ me "spërkatje" minimale të telit - ky opsion nuk është tek aparatet standarde e këtij lloji. Aparati përdorë rrethin me tel D300 me masë 15kg, është ideal për punët e saldimit të të gjitha llojeve të konstruksioneve nga çeliku, si dhe për saldim MIG të celikut prokrom dhe alumineve nga metali mbi 2mm trashësi.