Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Top oferta

  Popular products from category Top oferta

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Makinë pneumatike goditëse për zhvidhosje (kaçavide) DSS 1/2'' IN STANDARD

  07037560
  19 490 RSD me TVSH-në
  Makinë pneumatike me raport të jashtëzakonshëm fuqi-peshë. Mekanizmi goditës i dyfishtë me performancë të lartë dhe sistemi çekanëve fuqishme sigurojnë deri në maksimum 86 Nm momente rrotulluese gjatë lirimit. Është konstruktuar për të drejtuar ajrin nga përdoruesi dhe zonës së punës. Ndërprerësi me 6 pozicione mundëson rregullimin e lehtë të momentit të fuqisë dhe ndryshimin e drejtimit (shtrëngimi / lirimi)

  Çelës pneumatik me goditje (pistoletë) DSS 1/2`H

  07037360
  16 690 RSD me TVSH-në
  E fortë, kaçavidha mirë e balansuar pneumatike me realizim të shpejtë të momentit të rregulluar të shtrëngimit. Makina ka pozicionin optimal të përqëndruar të mjetit. Komutatori me të cilin punohet lehtë mundëson ndryshimin e thjeshtë të drejtimit dhe rregullimin e momentit të shtrëngimit. Mekanizmi goditës i kualitetit të lartë me lubrifikim të përmirësuar dhe motorin me 6 topa zgjatë afatin e punës së motorit. Dorza ergonome me gomë nuk ftohet në punë.

  Arpion pneumatik DRS 1/2'' Standard

  0703812001
  11 390 RSD me TVSH-në
  _

  Trapan pneumatik DBM 10-RL Plus

  07037960
  19 590 RSD me TVSH-në
  _

  Makinë pneumatike ekscentrike për lustrim, DTS 151

  07037531
  24 290 RSD me TVSH-në
  _

  DSS 1/2" PLUS + set i çelësave/kokë për arpion për fellne Alu

  SHOCK1160
  17 290 RSD me TVSH-në