Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Tocillat

  Popular products from category Tocillat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 850W

  5717004010
  8 350 RSD me TVSH-në
  Model: EAG 115 Prerëse-gërryese dore këndore me fuqi 85 W për prerjen dhe gërryerjen e materialeve. Ratifikuesja ka ndërprerës me dy mbulesa për siguri shtesë gjatë përdorimit. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri metalik, kushinetat e të cilit janë në shtëpizë gome për të parandaluar "saldimin" e kushinetave në shtëpizë gjatë nxehjes. Në kokën e makinës është e integruar kushineta-gjilpërë e cila përballon ngarkesa më të mëdha.

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 760W

  5717016010
  7 100 RSD me TVSH-në
  Modeli: EAG 7-115 Prerëse-gërryese këndore me fuqi 76 W, me raport të shkëlqyeshëm të masës dhe fuqisë, për prerje dhe gërryerje të lehta. Butoni i bllokimit të boshtit të punës e bën të lehtë ndërrimin e diskut prerës ose gërryes. Rotori i makinës ka mbrojtjen nga tallashi, që e zgjatë jetëgjatësinë e makinës. Siguria e përdoruesit rritet falë funksionit të mbrojtjes nga restarti – pas ndërprerjes së furnizimit të papritur të energjisë elektrike, makina nuk ndezet menjëherë, por është e nevojshme që përdoruesi ta kthejë ndërprerësin tek stopi dhe ta ndezë përsëri

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 1100W

  5717005010
  12 790 RSD me TVSH-në
  Modeli: EAG 11-115-C Makina e fortë retifikuese këndore me kontrolluesin elektronik për prerje dhe gdhendje më të rënda. Guri retifikues ka ndërprerësin me dy ndarje për siguri shtesë gjatë përdorimit. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe ashklat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën prej gome për evitimin e "saldimit" të shtratit në shtëpizë gjatë nxehjes. Në kokën e gurit retifikues është instaluar shtrati në formë të gjilpërës i cili duron ngarkesa më të mëdha.

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 1100W

  5717006010
  14 000 RSD me TVSH-në
  Modeli: EAG 11-125-C Makina e fortë retifikuese këndore me kontrolluesin elektronik për prerje dhe gdhendje më të rënda. Diametri maksimal i pllakës për këtë makinë është 125mm. Guri retifikues ka ndërprerësin me dy ndarje për siguri shtesë gjatë përdorimit. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe ashklat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën prej gome për evitimin e "saldimit" të shtratit në shtëpizë gjatë nxehjes. Në kokën e gurit retifikues është instaluar shtrati në formë të gjilpërës i cili duron ngarkesa më të mëdha.

  Prerëse-gërryese (fresibel) 2000W, EAG 20-231

  5717008010
  14 850 RSD me TVSH-në
  Guri i fortë retifikues këndor me dorzë antivibruese për punë komfore pa lodhje shtesë. Makina ka rotor të mbrojtur nga pluhuri dhe mbeturinat, shtretërit e së cilës janë në shtëpizën e gomës për shkak të evitimit të "saldimit" të shtratit në shtëpizë kur nxehet.

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 1400W

  5717007011
  20 390 RSD me TVSH-në
  Prerëse-gërryese këndore jashtëzakonisht e fuqishme me potenciometër për të ndryshuar numrin e rrotullimeve, gjë që e bën atë veçanërisht të përshtatshme për përpunimin e çelikut inoks

  Ratifikuese (troko) elektrike këndore, 2400W

  070244610
  41 850 RSD me TVSH-në
  Prerëse-gërryese këndore me fuqi 2.4 W ka dorezë që mund të vendoset në këndin 9˚ në të dy anët, duke dhënë mundësinë e pozicionit optimal pune gjatë prerjes ose gërryerjes. Sistemi i zvogëlimit të dridhjeve në të dy Dorëzat siguron punë më pak lodhje. Ratifikuesja ka start ''të butë'', mbrojtje nga restart-i dhe tregues të mbingarkesës, që rritë sigurinë në punë. Përveç kësaj, mbrojtja nga dridhjet automatikisht ndërpret furnizimin me energji elektrike në rast të ndalimi të papritur të diskut për shkak të ndonjë ndikimi të jashtëm, e cila zvogëlon rrezikun e lëndimit

  Ratifikuese (troko) elektrike aksiale, 710W

  07025200
  32 050 RSD me TVSH-në
  Modeli: GS 7-E Prerëse-gërryese elektrike aksiale e lehtë dhe kompakte dhe njëkohësisht e fuqishme është ideale për mprehje dhe gërryerje. Makina ka ndërprerje sigurie - kur është e mbyllur, furnizimi me energji ndërpritet automatikisht. Ajo gjithashtu ka mbrojtje nga restart-i, pra nga ri kyçja pa dashje. Mbrojtja termike nga mbingarkesa mbron motorin dhe mundëson jetëgjatësi të madhe. Rezistencë shtesë ndaj pluhurit falë spiraleve të mbështjellura dhe rrjetës mbrojtëse mbi mbështjellat.

  Ratifikuese (troko) elektrike aksiale, 710W

  07025210
  38 350 RSD me TVSH-në
  Modeli: GS 7-E Prerëse-gërryese elektrike aksiale e lehtë dhe kompakte dhe njëkohësisht e fuqishme është ideale për mprehje dhe gërryerje. Makina ka ndërprerje sigurie - kur është e mbyllur, furnizimi me energji ndërpritet automatikisht. Ajo gjithashtu ka mbrojtje nga restart-i, pra nga ri kyçja pa dashje. Mbrojtja termike nga mbingarkesa mbron motorin dhe mundëson jetëgjatësi të madhe. Rezistencë shtesë ndaj pluhurit falë spiraleve të mbështjellura dhe rrjetës mbrojtëse mbi mbështjellat.