Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Kimia teknike

  Popular products from category Kimia teknike

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Letër në rollne për pastrimin e duarve, e kaltër, 2-shtresore

  0899800773
  4 090 RSD me TVSH-në
  Letra dy shtresore për fshirjen e duarëve, ka aftësi shumë të mirë të thithjes së lëngut, nuk është e zbërthyeshme dhe i përgjigjet të gjithë mbajtësve të zakonshëm të letrës. Kjo letër ka ngjyrë të kaltër dhe nuk guxon të hidhet në kanalizim.

  Shkumë 1K PUR, për montim me pistoletë, eksp. i ulët

  699 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente për shpërndarje të ultë montuese dedikuar për vendosjen e kornizave të dyerve dhe të dritareve, si dhe për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente në kalbje, nxehtësi, ujë dhe shumë kimikalje. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC i fortë dhe metal, derisa me silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Është e dedikuar për aplikim me pistoletë. Pakoja transportuese 12 copë.

  Shkumë PUR për montim me pistoletë, ALL SEASON

  58921527
  779 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma një komponente me shpërndarje të ulët dedikuar për vendosjen e dyerve dhe dritareve, e përshtatshme për përdorim në temperatura të ulta, mbi -5C. Poashtu, mund të përdoret pë mbushjen dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Eshtë rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Ka fuqi të mirë ngjitëse në beton, mermer, dru, PVC të fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Aplikohet me pistoletë.

  Shkumë pur All season për pistoletë, 880ml

  869 RSD me TVSH-në
  _

  Ngjyrë sprej, 400 ml

  309 RSD me TVSH-në
  Bojë akrilike në sprej ngjitet mirë dhe mbulon sipërfaqet në të cilat aplikohet. Është menduar për përdorim të jashtëm dhe të brendshëm, aplikohet lehtë dhe shpejt me humbje minimale të materialit. Boja thahet shpejt duke lënë shtresë të butë dhe afatgjatë. Kjo bojë përdoret për bërë shtresën përfundimtare në dru, çelik, hekur, aliazhe alumini, çelik të galvanizuar, xham, qeramikë, plastikë ABS, dhe përdoret gjithashtu për punime dekorative, riparime dhe mbrojtje të sipërfaqeve të dëmtuara.

  Sprej zinku, ngj. e çelë, 400ml

  0893114
  1 090 RSD me TVSH-në
  Spreji me zink të shëndritshëm ofron mbrojtje afatgjate, riparimin e sipërfaqeve nga metali dhe i jep mbrojtje shumë të mirë antikorozive, si dhe përmirësim optik, riparim dhe mbrojtje të sipërfaqeve nga metali prej korozionit. Ngjitje shumë të mirë në metalin e zhveshur dhe ka veçori të mira tek saldimi me pika. Metali është aktivisht i mbrojtur edhe tek dëmtimet e vogla. Spreji me zink të shëndritshëm përmbush më shumë se 100 orë spërkatje me ujë të njelmët sipas standardit (DIN50021 SS). Pakoja transportuese 12 copë.

  Pastrues i sipërfaqeve prej guri, 1 lit.

  0893117305
  1 290 RSD me TVSH-në
  Pastruesi special i sipërfaqeve të dyshemesë me efikasitet heq papastërtinë, dedikohet për pastrimin e dyshemeve shumë të njollosura. Përdoret për dyshemet e mbuluara me gurë natyror dhe artificial, pllaka keramike, granit, PVC, linoleum. Thellësisht pastron dhe heq gjurmët e këpucëve nga dyshemeja. Efikasiteti i tij i lartë në koncentrime të vogla shkurton kohën dhe shpenzimet. Mund të përdoret për pastrim me makinë apo me ndihmën e mop pastruesit. Vlera e PH-së e koncentratit të tij është 11.

  Pastrues i frenave

  699 RSD me TVSH-në
  Pastruesi universal i yndyrës shërben për pastrimin dhe heqjen e yndyrës, shpejtë avullohet dhe ka efekt të shkëlqyeshëm të pastrimit. Pastruesi universal i yndyrës është shumë kompatibil me llaqet, plastikën, ngjitësit dhe gomën. Shpejtë dhe me efikasitet pastron cagjin, yndyrën, pluhurin frenues dhe mbeturinat nga vaji. Paraqet përgatitje të shkëlqyeshme para ngjitjes dhe zaptimit, pastron pa mbeturina dhe nuk përmban aceton, AOX dhe silikon. Pakoja transportuese 24 copë.

  Pastrues i frenave PLUS, 750ml

  699 RSD me TVSH-në
  _