Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Të tjerat

  Popular products from category Të tjerat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Tub i shtypjes së lartë për oksigjen dhe acetilen, 10m

  0984017910
  15 350 RSD me TVSH-në
  -

  Karrocë për aparat saldimi

  0984001005
  13 800 RSD me TVSH-në
  Karroca speciale për REL, TIG. MIG aparatet për saldim.

  Shkumës shënjues, rezistent ndaj nxehtësisl, 10x100 mm

  09844005
  175 RSD me TVSH-në
  Shkumës i yndyrshëm me katër anët, pa karton, që përdoret për shënjime rezistente ndaj zjarrit. Ka aplikim të veçantë në punimet e saldimit.

  Laps për shenjim, bazë vaji

  155 RSD me TVSH-në
  Shkumësi gjashtëkëndësh nga vaji pa karton, përdoret për shënimin në dru, karton, tekstil, çelik të ftohët dhe të nxehtë.

  Shkumës për shenjim, i verdhë

  09844008
  235 RSD me TVSH-në
  Shkumësi për shënimin e gomës me ngjyrë të verdhë, mund të përdoret edhe në gomat e lagura të automjetit.

  Manometër për argon/CO2-(0-32L/min)

  0984018031
  2 690 RSD me TVSH-në
  Manometri për argon (-32 LTR) -ARGON/CO2) shërben për matjen e qarkullimit të litrave në minutë. Plotëson standardin DIN EN 562/ISO 253.

  Manometër për argon/CO2-(0-200/300bar)

  0984018030
  2 690 RSD me TVSH-në
  Manometri për argon/CO2, -2/3 BAR përdoret për matjen e presionit në bombolë deri te maksimalisht 315 BAR. Plotëson standardin DIN EN 562/ISO 253.

  Manometër për matjen e shtypjes se acitilenit (0-1,5/2,5bar)

  0984018020
  2 890 RSD me TVSH-në
  -

  Manometër për matjen e shtypjes se acitilenit (0-18/40bar)

  0984018021
  3 090 RSD me TVSH-në
  -