Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Të tjerat

  Popular products from category Të tjerat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Multimetër digjital MINI

  071553370
  9 290 RSD me TVSH-në
  Instrumenti i vogël matës për matjen e tensioneve të drejtpërdrejta dhe alternative, për testimin e rezistencës, përçueshmërinë dhe testimin e diodave.Shtëpizë e fortë e veshur me gomë, me mbrojtje nga spërkatja e ujit.

  Seti i fletëve matëse 0,05-1 mm

  950 RSD me TVSH-në
  Fletët matëse precize testuese (kontrollues matës), të palosshme në dorezë plastike. Matja e hapësirave (çarave), shinave drejtuese, kushinetave, pistonave dhe të ngjashme.

  Vizore për përdorim në makineri, me kufizues

  2 290 RSD me TVSH-në
  Vizore axhustatori për përdorim në makineri, me kufizues, për të gjitha punët në makina në punëtori

  Alat za profile

  071464400
  15 990 RSD me TVSH-në