Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Të mbathurat

  Wurth obuća štiti od povreda i olakšava svakodnevni rad, ali je takođe udobna i moderna! Na našem eShop-u, možete pronaći veliki izbor zaštitnih cipela i radnih cipela standardizovanih kategorija.

  banner

  Popular products from category Të mbathurat

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Havoc S3

  8 350 RSD me TVSH-në
  Këpucë të shkurtëra, rezistente ndaj ujit, të markës Aimont janë bërë nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosës dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material 3D i cili është anti-gërryes, me veti antifungale, i butë dhe me ajrosje. Mbrojtësi Light plus – nga polimeri. Pjesa mes shuallit është kompozite me bazë të qeramikës dhe aramideve, fleksibël dhe i lehtë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorbues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja VENTO PLUS është anatomike, anti-fungale dhe antistatike . Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 2345

  Ultra S3

  11 350 RSD me TVSH-në
  Këpuca e shkurt mbrojtëse rezistuese ndaj ujit e tipit Aimont është bërë nga materiali special PUTEK shumë i tejdukshëm dhe rezistues ndaj dëmtimit. Të vendosura në materialin OVER DRY i cili është antiabraziv, me cilësi anti kërpudhore, i butë dhe i tejdukshëm. Kapela mbojtëse ALU LITE - nga alumini me membranë që merr frymë. Në mes sholla përbërëse në bazë të keramikës dhe aramidit, fleksibile dhe e lehtë. Sholla është bërë nga shkuma e butë infinergy E-TPU, komode për bajtje edhe në periudha më të gjata kohore, rezistuese ndaj dëmtimit, ndaj vajrave dhe naftës, ka shok thithës të energjisë në pjesën e thembrës dhe cilësi të shkëlqyeshme jo rrëshqitëse. Sholla VIGORX kthen energjinë dhe përmirëson qarkullimin e gjakut. Mantarja COMFORT PLUS është anatomike, antikërpudhore dhe antistatike. Ultra të lehta. Madhësia 35-47 EN ISO 20345.

  Azzurro O2 - atlete pune

  5 690 RSD me TVSH-në
  Atlete pune rezistente ndaj ujit të bëra nga materiali i veçantë PUTEK që është shumë ajrosëse dhe rezistent ndaj konsumimit. Të veshura me material AIR Active 3D që është jashtëzakonisht i përshkueshëm nga avulli kështu që mundëson që lëkura të marrë frymë. Shualli antistatik me dy shtresa (PU / PU) është bërë nga poliuretani me dendësi të ndryshme - shtresa e brendshme është fleksibile dhe e rehatshme për mbathje për një periudhë më të gjatë kohore, ndërsa shtresa e jashtme është bërë nga poliuretani më i fortë që është rezistent ndaj konsumimit, rezistent ndaj vajrave dhe naftës, ka absorsues të energjisë në pjesën e thembrës dhe veti të shkëlqyera anti-rrëshqitje. Shtroja është anatomike dhe mund të hiqet dhe të ndërrohet. Ultra të lehta. Madhësia 38-47 EN ISO 2345

  Jogger Black O1 - atlete mbrojtëse

  6 190 RSD me TVSH-në
  Atlete pune Jogger Black me shkallë mbrojtëse O1 është e bërë nga kombinimi i lëkurës së kthyer mbrapshtë dhe tekstili. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtresa/shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli është bërë nga TPU - elastomer termoplastik i cili i jep këpucëve rezistencë ndaj temperaturave prej - 4c deri + 1C. Janë anti-rrëshqitëse, rezistente ndaj konsumimit dhe efekteve të vajit. Nuk përmbajnë pjesë metalike dhe janë krejtësisht METAL FREE. Posedojnë absorbues energjie në pjesën e thembrës.

  Poluks S3

  6 490 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Poluks me shkallë të mbrojtjes S3 është bërë tërësisht nga lëkura e zezë e lëmuar aniline të zezë që e bën këpucën rezistente nda ujit. Ka mbrojtësin e gishtave që mbron nga lëndimet mekanike, kurse shtresa me shuallit nga aramide (kevlar) mbron nga depërtimi i trupave të huaj. Astari i brendshëm 3D tekstil AIR ACTIVE mundëson që lëkura të marrë frymë dhe rrit rehatinë gjatë mbathjes. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Ka shaull antistatik, anti-rrëshqitës PU rezistent ndaj efekteve të vajit si dhe absorbuesin e energjisë në pjesën e thembrës. Pjesa e brendshme nga poliuretani e shaullit është e butë dhe fleksibël, ndërsa pjesa e jashtme është më e fortë, rezistente ndaj konsumimit dhe rrëshqitjes.

  Corona O1 - këpucë pune

  3 290 RSD me TVSH-në
  Këpucë pune me shkallë të mbrojtjes Corona plus O1 është e bërë nga lëkura e zezë. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtresa/shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli është antistatik poliuretani me dy shtresa, rezistent ndaj efekteve të vajit dhe ka absorbues në zonën e thembrës.

  Corona O1 - këpucë pune

  3 190 RSD me TVSH-në
  Këpucë pune me shkallë të mbrojtjes Corona plus O1 është e bërë nga lëkura e zezë. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtresa/shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli është antistatik poliuretani me dy shtresa, rezistent ndaj efekteve të vajit dhe ka absorbues në zonën e thembrës.

  Cyclone S1P

  4 750 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Cyclone me shkallë mbrojtëse S1P është e bërë nga lëkura antilop në kombinim me najlonin dhe shirita reflektues 3M. Ka kapak çeliku që mbron gishtat nga dëmtimet mekanike dhe shtrojë çeliku nga depërtimi i trupave të huaj. Astari i brendshëm është bërë nga tekstili i rehatshëm dhe i butë. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shaulli është njështresor poliuretani rezistent ndaj efekteve të vajit dhe anti-rrëshqitës. Në pjesë e thembrës ndodhet absorbuesi i energjisë.

  Rea S1

  4 450 RSD me TVSH-në
  Këpucë mbrojtëse Rea me shkallë mbrojtëse S1 është e bërë nga lëkura anti-gërryese në kombinim me tekstilin. Posedon majën mbrojtëse nga çeliku që mbron gishtat nga lëndimet mekanike. Astari i brendshëm është nga tekstili i rehatshëm dhe i butë 3D AIR ACTIVE i cili mundëson që lëkura të marrë frymë. Shtroja e zëvendësueshme antistatike është e dizajnuar anatomikisht për të siguruar rehati maksimale. Shualli dy-shtresor poliuretani është rezistent ndaj efekteve të vajrave, konsumimit (gërryerjes) dhe posedon absorbuesin shock në pjesën e thembrës

  Të mbathurat

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene