Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sprejet silikon

  Popular products from category Sprejet silikon

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sprej zinku, ngj. e çelë, 400ml

  0893114
  1 150 RSD me TVSH-në
  Spreji me zink të shëndritshëm ofron mbrojtje afatgjate, riparimin e sipërfaqeve nga metali dhe i jep mbrojtje shumë të mirë antikorozive, si dhe përmirësim optik, riparim dhe mbrojtje të sipërfaqeve nga metali prej korozionit. Ngjitje shumë të mirë në metalin e zhveshur dhe ka veçori të mira tek saldimi me pika. Metali është aktivisht i mbrojtur edhe tek dëmtimet e vogla. Spreji me zink të shëndritshëm përmbush më shumë se 100 orë spërkatje me ujë të njelmët sipas standardit (DIN50021 SS). Pakoja transportuese 12 copë.

  Sprej INOX, 400ml

  0893112
  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji Inox për saldimin në sipërfaqet metalike. Lyerësi për plastik të lartë rezistent ndaj ndikimeve të jashtme që ngjitet shumë mirë në sipërfaqet metalike. Pakoja transportuese 12 copë

  Sprej për mbrotje të sip. metalike, BASIC

  0893114949
  750 RSD me TVSH-në
  Spreji zink i shëndritshëm BASIC ofron mbrojtje afatgjate, të saldimeve dhe sipërfaqeve nga çeliku. Ky mjet përdoret edhe për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike nga korozioni, për përmirësim optik të sipërfaqes, shpejtë thahet dhe pas tharjes shtresa është rezistuese ndaj shiut, vajit dhe yndyrës. Paketimi transportues 12 copë.

  Sprej për mbrotje të sip. Metalike, PERFECT, 400ml

  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji zink PERFECT përdoret për mbrojtjen e sipërfaqeve metalike duke iu dhënë pamje optimale. Me shtruarjen e shtresës së parë të këtij spreji krijohet rezistenca e lartë në ndikimet atmosferike cka është njëherit edhe koha minimale e nevojshme për mbrojtjen e sipërfaqes. Falë difuzorit rregullues, ky sprej ka mundësi të gjerë të përdorimit nga sipërfaqet e mëdha deri te përmirësimet minimale. Jashtëzakonisht ngjitës në sipërfaqe është edhe rezistues ndaj grrithjeve. Me rrotullimin e kapelës së sprejit është e mundshme të rregullohet gjerësia e spërkatjes së sprejit (nga më e ngushta deri te më e gjëra). Spreji zink PERFECT ofron mbrojtje aktive, optimale dhe katode nga korozioni sipas DIN 50021 standardit SS.

  Sprej mbrojtës nga korrozioni, 300ml

  089315
  1 650 RSD me TVSH-në
  Spreji për mbrojtje nga korozioni është lëngu special pa ngjyrë me kapilaritet të madh me ngjitje të mirë. Mbron vendet me qasje të vështirë, ndalon përparimin e korozionit dhe ka zbatim të shumëfishtë për shkakë të durueshmërisë shumë të mirë me materialet në bazamentet më të ndryshme. Ky sprej, me rezistencë të jashtëzakonshme ndaj ujit të njelmët sipas standardit DIN5002N paraqet mbrojtjen më të mirë në kushtet më të vështira. Grrithjet, goditjet nga guri etj., vetvetiu mbyllen e sipërfaqeve të trajtuara lëngu nuk mund t'i bëjë dëm. Zbatimi i këtij spreji është për konservimin e mjeteve, makinave, automjeteve, është i përshtatshëm për vende me qasje të vështirë në pjesën motorike dhe paraqet mbrojtjen më të mirë për motoçikleta dhe biçikleta që i pret periudhë e gjatë e mospërdorimit.

  Kontakt OL sprej, tretës-oksidimi, 200ml

  089360
  1 550 RSD me TVSH-në
  OL kontakt spreji ndihmon tek problemet gjatë startit, evitimin e pengesave dhe prishjeve në aparatet elektrike të shkaktuara me lagështi. Ky sprej shëben për pastrimin e të gjitha llojeve të kontakteve nga shtresat e oksidit. Eliminon rezistencat e mëdha të furnizimit me rrymë, nuk përmban halogjene dhe nuk dëmton shumicën e materialeve konstruktive në elektronik. Përveç shtresave nga oksidi eliminon edhe shtresat nga sulfidi, rrëshira, papstërtia dhe vaji.

  Kontakt OS, mbrojtës nga lagështia+oksidimi, 200ml

  089361
  1 550 RSD me TVSH-në
  OS kontakt spreji ndihmon tek problemet gjatë startit, evitimin, pengimin e pengesave dhe prishjeve në aparatet elektrike të shkaktuara me lagështi. Shërben për mbrojtjen e elektrokontakteve nga oskidimi. Kontaktet e reja , ndërprerësit dhe pjesët elektromekanike i mbron nga korozioni, derisa njëkohësisht i lubrifikon të gjitha pjesët e mekanizmave të emajluara. Me shfrytëzimin e këtij spreji eliminohet papastërtia, rrëshira, vaji, mbeturinat e metalit. Spreji nuk përmban acide dhe gjatë tharjes nuk sajon shtresa në kontakte.

  Kontakt SL, mbrojtës i kont. elektr. transp. 200ml

  089370
  1 550 RSD me TVSH-në
  SL kontakti ndihmon tek problemet gjatë startit, eliminimit, pengimit të pengesave dhe prishjeve në aparatet elektrike të shkaktuara me lagështi. Ky sprej është llak i tejdukshëm mbrojtës që shërben për izolim të telit dhe elektro lidhësve. Mbron nga kontaktet e shkurtëra në qarqet me tension të lartë dhe me tension të ulët. Ka mundësi të eliminimit të dëmtimeve më të vogla të izolimit te motorët dhe transformatorët. Poashtu, mbron kabllot e akumulatorit nga korozioni dhe lagështia. Ka fuqi të ngjitjes në metale siç janë bakri, mesingu, çeliki, alumini, kromi si dhe në sipërfaqet nga lëkura, druri apo kartoni.

  Kontakt SW sprej për kontakte elektronike, 200ml

  089365
  1 550 RSD me TVSH-në
  SW kontakt spreji ndihmon te problemet gjatë startit, eliminimin, pengimin e pengesave dhe prishjeve në aparatet elektrike. Ky sprej special ka rol në heqjen e yndyrës dhe pastrimin e kontakteve dhe pjesëve elektrike. Heq mbeturinat e kalafeniumit dhe pastron aparatet elektrike, platinat, relejët, letfat e prizmave. Spreji nuk dëmton materialet plastike dhe të tjerë që nuk përdoren në elektronik.