Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sprejet për mirëmbajtjen e motorit dhe sistemit për djegje

  Uklanjanje nečistoća i naslaga u usisnom kanalu bez demontiranja komponenti je neophodno za normalan rad motora. Shodno tome Wurth je razvio sprejeve za održavanje motora i sistema za sagorevanje, tako da našem e- shopu možete pronaći: sredstvo za čišćenje karburatora (samo kod benzin motora!), čistač usisnog sistema dizel ili benzinskih motora.

  Popular products from category Sprejet për mirëmbajtjen e motorit dhe sistemit për djegje

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit
  Display per page

  Lëndë për pastrimin e karburatorëve

  5861113500
  690 RSD me TVSH-në
  -

  INJECTOR-EX Lëndë për nxjerrjen e pipëzave, kandeleve

  0893300250
  1 850 RSD me TVSH-në
  Vaj mineral me formulë mikrofluide KENA® përdoret për lirimin e pipëzave të djegura dhe kandelave të motorit. Aplikimi: spërkatni lëndën në vendin e lidhjes së kandeles ose pipëzës dhe kokës së motorit. Lirimi është i mundur shpejt pas aplikimit

  Lëndë për pastrimin e sistemit thithës të motorëve diesel, 400 ml

  5861013300
  890 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Lëndë speciale për pastrimin dhe heqjen e shtresave/depozitave në pjesët e motorit diesel nëpër të cilin kalon ajri gjatë thithjes • heq depozitat në sistemin e thithjes, pa çmontim • optimizon funksionimin e motorit • optimizon konsumin e karburantit • eliminon defektet në funksionimin e motorit të shkaktuara nga papastërtitë dhe depozitat në fushën e thithjes

  Lëndë për pastrimin e sistemit thithës të motorëve të benzinës, 300 ml

  5861112300
  890 RSD me TVSH-në
  Vetitë: Lëndë speciale për pastrimin e të gjitha llojeve të motorëve me benzinë me djegie të brendshme me karburator ose injektim direkt. • heq depozitat në sistemin e thithjes, pa çmontim • parandalon "djegien" e valvulave të shkarkimit dhe dëmtimin e së valvulës • optimizon funksionimin e motorit • optimizon konsumin e karburantit • vepron në mënyrë të barabartë në tërë sistemin e thithjes përmes pipëzës në tub

  Lëndë për pastrimin e filtrit DPF, të grimcave tek motorët diesel, 400 ml

  5861014500
  2 890 RSD me TVSH-në
  Lëndë për pastrimin e shtresave/depozitave karboni dhe blozës në filtrat DPF • nuk ka nevojë të çmontohet filtri DPF • nuk është e ndezshme • neutralizon mbetjet acide të hirit dhe metalit • avullohet pa lënë gjurmë