Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Spërkatëset dhe konektorët

  Popular products from category Spërkatëset dhe konektorët

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Konektor i shpejtë 1/2" TPR

  FTPRC12
  100,98 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor i shpejtë 3/4" TPR

  FTPRC34
  109 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor i shpejtë STOP, 1/2" TPR

  FTPRCS12
  119 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor i shpejtë STOP, 3/4" TPR

  FTPRCS34
  139 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor Y i shpejtë, STOP TPR

  FTPRYS2
  249 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor për rubinet, 3/4"-1" TPR

  FTPR341
  100,98 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor për rubinet, 3/4"-1/2" TPR

  FTPRS3412
  76,5 RSD me TVSH-në
  _

  Pistoletë për ujitje, 8 funksione TPR

  FTPRP8F
  469 RSD me TVSH-në
  _

  Pipëz e rregullueshme, 1/2" TPR

  FTPRM12
  159 RSD me TVSH-në
  _