Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Sistemi Orsy për deponim

  Popular products from category Sistemi Orsy për deponim

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Dollap metalik me 3 sirtar për ORSY valixhe 8.4.2

  5581040003
  42 750 RSD me TVSH-në
  Kutia metalike me 3 fioka për sistemin ORSY 8.4.2., ofron mundësi të vendosjes së tri valixheve ORSY. Përbëhet nga rrëshqitësit teleskopik në formë gjyle me bartshmëri deri në 2kg për tabelë. Posedon mundësinë e mbylljes qendrore me dy celësa, dhe lidhjes së më shumë dollapeve në mes vete. Ka ngjyrë të zezë grafite dhe sipërfaqësisht është e plastifikuar.

  Dollap metalike me 5 sirtar për SYSKO valixhe 4.4.1

  5581040000
  20 600 RSD me TVSH-në
  SYSKO kutia metalike me ngjyrë të zezë grafite ka mundësinë për vendosjen e 5 valixheve të sistemit 4.4.1. Përbëhet nga rrëshqitësit teleskopik në formë gjyle, me mbyllje qendrore me ndihmën e dy çelësave, anësoret dhe pjesa e prapme janë me katrorë të perforuar dha kë mundësi të lidhjes të më shumë dollapeve. Bartshmëria është 20kg për tabelë.

  ORSY valixhe 4.4.1 me 18 ndarje-dhomëza

  5581120109
  6 790 RSD me TVSH-në
  -

  ORSY valixhe 4.4.1 me 20 ndarje-dhomëza

  5581120103
  4 550 RSD me TVSH-në
  -

  ORSY valixhe 4.4.1 me 4 ndarje-dhomëza

  5581120104
  4 350 RSD me TVSH-në
  -

  ORSY valixhe 4.4.1 me 6 ndarje-dhomëza

  5581120102
  4 350 RSD me TVSH-në
  -

  ORSY valixhe 8.4.1 me sfungjer

  5581010200
  ORSY valixhe 8.4.1 me shkumë me strukturë rrjete. Eshtë mjet ideal për deponim në vete dhedeponim mobil.

  ORSY valixhe 4.4.2 me kapak të zi

  5581021000
  3 950 RSD me TVSH-në
  Valixhja ORSY 8.4.2. me kapakun e zi është zgjidhje ideale për vendosje të organizuar të makinave, mjeteve si dhe materialit shpenzues. Është shumë fleksibile dhe palohet lehtë. Mundëson krijim individual të përmbajtjes në pajtim me nevojat. Falë konturës së integruar dhe elementeve të jashtme ofrohet mundësia e lidhjes të disa valixheve dhe transportit të sigurtë. Posedon ndarësin elastik që pengon përzierjen e përmbajtjes brenda vetë valixhes. Me ndihmën e mbyllësit me dorëz, valixhja lehtë hapet dhe mbyllet. Ka dorzën me dimensione të mëdha dhe është shumë komode gjatë bartjes. Harmonizohet me sistemet e ndryshme ORSY. Bartshmëria e valixhes është deri në 6kg.

  ORSY valixhe 4.4.2 me 2 ndarje-dhomëza

  5581121104
  8 450 RSD me TVSH-në
  -