Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Silikonët

  Popular products from category Silikonët

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Silikon Acetat Basic

  345 RSD me TVSH-në
  Silikon acetati Basic dedikohet për zaptimin e lidhjeve jo të ngarkuara në materialet jo të depërtueshme: qelqi, keramika, pllakat e glazuara. Ka fuqi shumë të mirë të ngjitjes, karakteristika të shkëlqyeshme mekanike. Përherë është elastik, rezistues në kushtet kohore dhe rrezet UV. Paketimi transportues 24 copë.

  Silikon Sanitar Basic

  479 RSD me TVSH-në
  Silikoni sanitar dedikohet për zaptimin e lidhjeve - fugave të pllakave keramike dhe lidhjeve tjera të ekspozuara lagështisë më të madhe. Veçoritë fungicide pamundësojnë krijimin e kërpudhave. Ngjitje e mirë për pllaka, qelq dhe keramikë e glazuar. Është rezistues në mjetet e zakonshme për desinfektim dhe pastrim në amvisëri. Pakoja transportuese është 24 copë.

  Silikon Neutral, 600 ml "sallam"

  1 000 RSD me TVSH-në
  Silikoni me bazë neutrale, i destinuar për ngjitjen e materialeve të ndryshme: xhami, pllaka qeramike, druri, si dhe për metale të ndryshme (p.sh. alumini i eloksirani anodizuar). Nuk shkakton korrozion metalik. Paketimi 24 copë.

  Silikon për përdorim në industri të ushqimit

  1 790 RSD me TVSH-në
  Silikoni special me kualitet të lartë dedikuar për zbatim në industrinë ushqimore, si dhe për përpunimin e akuariumeve. Është në pajtim me NSF/ANSI Standard 61. Zbatimi në të gjitha vendet ku mund të vijë në kontakt me ushqimin apo ujin pirës. Pa prajmer ngjitet mirë për qelq, emajl, alumini eloksuar, çeliku që nuk ndryshket, pllakat keramike, guri artificial.

  Lëng silikoni, për industri ushqimore, NSF, 400ml

  0893221000
  2 090 RSD me TVSH-në
  SILIKON FLUID është spreji sintetik dhe fiziologjik i sigurtë me shumë dedikime për përdorim universal, e mund të përdoret edhe në hapsirat ku prodhohen apo deponohen prodhimet ushqimore. Eviton prishjen, fishkëllimën dhe paraqitjen e rezistencës në lidhje që trajtohen me këtë mjet. Ky prodhim është i sigurtë për shëndetin e njerëzve, nuk ka ngjyrë dhe mund të përdoret në vende të ndryshme. Refuzon lagështinë dhe mbron pjesët e gomës nga ngrirja.

  Solucion për pastrim-heqje të silikonit, 1 lit.

  0893222
  1 550 RSD me TVSH-në
  Mjeti për heqjen e silikonit përdoret për pastrim profesional dhe heqje të yndyrës të të gjitha papastërtive si dhe mbetje të silikonit para ngjitjes dhe lyerjes me llak. Posedon karakteristika shumë të mira të pastrimit të plastikës, ka fuqi të madhe pastrimi dhe kohëzgjatje të gjatë. Ky pastrues intenzivisht depërton në strukturën e sipërfaqes së jashtme dhe krijon bazament më të mirë tek lyerja e mëvonshme me llak.

  Pistoletë për fishekë, 310 ml, dorezë PVC

  1891852
  1 450 RSD me TVSH-në
  Pistole për kartush. E fuqishme e bërë nga plastika e fortë me mbajtës rrotullues kartushësh dhe buton për lirimin e pistonit shtytës

  Pistoletë metalike për kartushe

  1891854
  1 450 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e fortë metalike me mbajtësin rrotullues të kartushes dhe sustën për lirimin e pistonit shtytës.

  Pistoletë dore për kartushe

  0891001
  2 790 RSD me TVSH-në
  Pistoleta e lehtë metalike me dizajn të thjeshtë dedikuar për kartushet prej 310ml.