Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtrënguesit për një dorë

  Wurth jednoručne ili brze stege su precizne i pouzdane, zbog svog ergonomičnog dizajna koji pružaju sigurnost u radu. Raznolikost dimenzija i prihvata u ponudi koja je dostupna na našem eShop-u.

  Popular products from category Shtrënguesit për një dorë

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  për shtrëngim të shpejtë

  4 250 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese automatike me shtrëngim dhe ndarje me një dorë.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD

  1 950 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese automatike me një dorë. Shumë e qëndrueshme, forca maksimale e ushtruar 15 kg. Kursime kohe. Aplikim universal. Dorezë ergonomike, rehati gjatë përdorimit.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD - kapëse

  790 RSD me TVSH-në
  Kontroll i thjeshtë dhe rregullim i shtrëngimit. Instalim i lehtë dhe i qëndrueshëm me një dorë. Mbërthimi i sqepit pa skaje për objekte të rrumbullakëta ose të parregullta. Përdoret tek përpunimi i drurit, prodhimi i mobileve, kuzhinave, punët e shtëpisë.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD e rregullueshme - kapëse 0-150mm

  071499900
  1 350 RSD me TVSH-në
  Rangu i rregullueshëm i nofullës -15 mm. Instalim i lehtë dhe i qëndrueshëm me një dorë. Mbërthimi i sqepit pa bordura për objekte të rrumbullakëta ose të parregullta. Përdoret tek përpunimi i drurit, prodhimi i mobileve, kuzhinave, punët e shtëpisë dhe të zanatit.