Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtrëngueset e zdrukthtarëve

  Zbog svoje specijalizovane primene, Wurth stolarske stege visokih performanski, garantuju dugotrajnost i sigurnost u radu. Jednostavno naručivanje i brza dostava.

  Popular products from category Shtrëngueset e zdrukthtarëve

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shtrënguesja e Zdrukthtarit, Temper liv

  4 590 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese për zdrukthëtari me filetë përzierje derdhje celiku, për shtrëngim të ngurtë, jo elastik dhe të sigurt.