Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtrëngueset

  Wurth stege. Pouzdane i dugotrajne, precizne, neizostavan alat za pričvršćivanje. Jednoručne ili brze stege, radioničke stege, stolarske stege. Za sve potrebe naših korisnika, sigurnost u radu.

  banner

  Popular products from category Shtrëngueset

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  për shtrëngim të shpejtë

  4 250 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese automatike me shtrëngim dhe ndarje me një dorë.

  Makinë shtrënguese, rrotlluese

  Shtrënguese standarde rrotulluese e punëtorisë, me nofulla shtrënguese të përforcuara

  Shtrënguesja e Zdrukthtarit, Temper liv

  4 590 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese për zdrukthëtari me filetë përzierje derdhje celiku, për shtrëngim të ngurtë, jo elastik dhe të sigurt.

  Makinë shtrënguese horizontale e shpejtë

  2 990 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese horizontale e shpejtë me dorezë të hapur dhe kokë shtrënguese horizontale.

  Makinë shtrënguese vertikale e shpejtë

  4 050 RSD me TVSH-në
  Makinë shtrënguese vertikale e shpejtë me dorezë të hapur dhe kokë horizontale për shtrëngim.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD

  1 950 RSD me TVSH-në
  Shtrënguese automatike me një dorë. Shumë e qëndrueshme, forca maksimale e ushtruar 15 kg. Kursime kohe. Aplikim universal. Dorezë ergonomike, rehati gjatë përdorimit.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD - kapëse

  790 RSD me TVSH-në
  Kontroll i thjeshtë dhe rregullim i shtrëngimit. Instalim i lehtë dhe i qëndrueshëm me një dorë. Mbërthimi i sqepit pa skaje për objekte të rrumbullakëta ose të parregullta. Përdoret tek përpunimi i drurit, prodhimi i mobileve, kuzhinave, punët e shtëpisë.

  Makinë shtrënguese Wurth STANDARD e rregullueshme - kapëse 0-150mm

  071499900
  1 350 RSD me TVSH-në
  Rangu i rregullueshëm i nofullës -15 mm. Instalim i lehtë dhe i qëndrueshëm me një dorë. Mbërthimi i sqepit pa bordura për objekte të rrumbullakëta ose të parregullta. Përdoret tek përpunimi i drurit, prodhimi i mobileve, kuzhinave, punët e shtëpisë dhe të zanatit.