Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtëpia dhe kopshti

  Popular products from category Shtëpia dhe kopshti

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Sharrë motorike benzini Oregon, 52cc

  F2218P
  17 990 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me benzinë Oregon me motor 2-taktësh peshon 7.9 kg, gjë që e bën atë ideale për mjeshtrit. Mundëson startin e menjëhershëm me tërheqje të këmbëzës, mirëmbajtje minimale dhe nivel shumë të ulët të zhurmës.

  Sharrë motorike benzini Oregon, 45cc

  F1818P
  15 990 RSD me TVSH-në
  -

  Sharrë motorike benzini, 45cc

  F1818
  9 990 RSD me TVSH-në
  -

  Sharrë motorike benzini, 52cc

  F2218
  12 290 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me benzinë, 52cc me motor 2-taktësh dhe ftohje të ajrit është ndër më të mirat në treg. Ka një sistem të ndezjes së motorit Easy Start, si dhe frena automatike që rrisin sigurinë në punë. Peshon 7.9 kg dhe mund të përdoret si në kushte të jashtme ashtu edhe ato të zanatit.

  Sharrë elektrike 2000W

  FARM20E
  9 690 RSD me TVSH-në
  Sharrë motorike me fuqi 2W me manovrim optimal dhe pozicion ergonomik të dorezës. Karakterizohet me kapacitet të madh prerës, si dhe me përdorim të thjeshtë. Është ideale për punët në amvisëri dhe mjeshtrit pasi peshon vetëm 5.7 kg. Mundëson zëvendësim dhe montim shumë të lehtë të zinxhirit. Zë hapësirë minimale.

  Makinë fryrëse për gjethe

  F2800E
  5 890 RSD me TVSH-në
  -

  Aparat për saldim REL 160 WORKSHOPER

  WAZR1
  19 990 RSD me TVSH-në
  Pajisje digjitale për saldim me procedurën REL (MMA) me ndihmën e teknologjisë moderne IGBT, e cila mundëson funksionim të qëndrueshëm përkundër ndryshimeve të tensionit në rrjetin elektrik. Pajisja karakterizohet nga funksionalitetet Arc Force, Hot Start dhe Anti Stick, falë të cilave është arrihet ndezja me lehtësi e elektrodës, mirëmbajtja më e thjeshtë e harkut dhe moslejimi që elektroda të ngjitet në objektin e punës gjatë saldimit. Është lehtësisht e lëvizshme falë dimensioneve të saj të vogla dhe peshës prej vetëm 3 kg. Pajisja kërkon lidhje njëfazore, ku vlera e vogël referente e rrymës mundëson punë në instalim me siguresë prej 16A.

  Konektor i shpejtë 1/2" TPR

  FTPRC12
  100,98 RSD me TVSH-në
  _

  Konektor i shpejtë 3/4" TPR

  FTPRC34
  109 RSD me TVSH-në
  _

  Shtëpia dhe kopshti

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  banner
  banner