Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shtëpia

  Popular products from category Shtëpia

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Ceradë

  365 RSD me TVSH-në
  Mbron nga shiu dhe bora, kurse përmes pllakave mund të shtrëngohet më tej në të katër anët. Është e përforcuar në skajet e saj dhe peshon 80g/m2. Ngjyra-blu.

  Rrjetë mushkonjash, alumini

  10 500 RSD me TVSH-në
  Rrjetë mushkonjash e cila është shumë e qëndrueshme sepse është bërë nga alumini. Është rezistente ndaj rrezeve të diellit, lagështisë dhe ndryshimeve të temperaturës. Pesha e saj është 38g/m2.

  Rrjetë mushkonjash, çeliku

  7 650 RSD me TVSH-në
  Rrjetë mushkonjash e cila është shumë e qëndrueshme sepse është bërë nga çeliku i galvanizuar. Është rezistente ndaj rrezeve të diellit, lagështisë dhe ndryshimeve të temperaturës. Pesha e saj është 320g/m2.

  Rrjetë mushkonjash, tekstil me fije qelqi i plastifikuar

  4 150 RSD me TVSH-në
  Janë njëpjesëshe (jo të thurura) me vrima 2x1,2mm. Vijnë në disa ngjyra dhe dimensione. Janë të bëra nga tekstili me fije qelqi, të plasitifikuar, prandaj janë shumë të qëndrueshme.

  UTILI Peshore për matjen e peshës trupore, ekrani LCD

  UTV180BD
  1 750 RSD me TVSH-në
  Peshore elektronike jashtëzakonisht praktike dhe interesante e bërë nga qelqi i zbutur. Peshën maksimale që mund të masë peshorja është 180 kg dhe ka një mbështetje në 4 pikë. Për të dhënë peshën më precize, ajo duhet të pozicionohet në sipërfaqe të rrafshët. Nuk duhet të përdoret në hapësirat që janë të ekspozuara ndaj lagështisë së lartë ose temperaturave ekstreme. I duhen 2 bateri xAAA për të punuar. Saktësia është deri në 100g dhe automatikisht shkyçet. Dimensionet e peshores 300x300x22mm

  UTILI Peshore për matjen e peshës trupore, ekrani LED

  UTV180HD
  1 850 RSD me TVSH-në
  Peshore elektronike jashtëzakonisht praktike dhe interesante e bërë nga qelqi i zbutur. Peshën maksimale që mund të masë peshorja është 180 kg dhe ka një mbështetje në 4 pikë. Në vend të ekranit klasik, peshorja tregon peshën me numra të mëdhenj të kuq. Për të dhënë peshën më precize, ajo duhet të pozicionohet në sipërfaqe të rrafshët. Nuk duhet të përdoret në hapësirat që janë të ekspozuara ndaj lagështisë së lartë ose temperaturave ekstreme. I duhen 2 bateri xAAA për të punuar. Saktësia është deri në 100g dhe automatikisht shkyçet. Dimensionet e peshores 300x300x22mm

  UTILI Ngrohës kalorifer

  UG2000C
  1 950 RSD me TVSH-në
  Ngrohës kalorifer me fuqi 2000W. Për ngrohjen e hapësirave në disa nivele të nxehtësisë dhe shpejtësive të funksionimit.

  UTILI Ngrohës konvektor me ventilator

  UG2000CH09
  Ngrohës konvektor me dizajn modern për ngrohjen e të gjitha hapësirave. Fuqia maksimale është 2000W dhe ka mundësinë e zgjedhjes së tre mënyrave të ngrohjes. Nxehtësia shpërndahet në mënyrë të barabartë me anë të një ventilator të integruar. Termostati kontrollohet automatikisht, ka mbrojtje nga nxehtësia, si dhe një tregues të kyçjes. Pesha prej 3,6kg mundëson që ai të montohet në mur, por gjithashtu ka doreza mbajtëse në rast të zhvendosjes.

  UTILI Ngrohës konvektor

  UG2000RCH
  5 790 RSD me TVSH-në
  UTILI Ngrohës konvektor kompakt - Designed je është ngrohës me efikasitet të lartë termik dhe dizajn modern. Ka termostatin për të rregulluar temperaturën optimale dhe fuqia mund të rregullohet – 1000W ose 2000W. Termostati dhe fuqia e rregullueshme mundësojnë rregullimin dhe mirëmbajtjen e temperaturës në dhomë. Mund të montohet në mur ose të vendoset të qëndroj vertikalisht. Për shkak të mbrojtjes IPX4- mund të përdoret në banjë sepse është i mbrojtur nga spërkatjet e ujit nga të gjitha drejtimet. Nuk përmban një ventilator, kështu që nuk përhap pluhur dhe punon në heshtje. Pesha është 4,73kg.