Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shpuarset dhe gëdhendset

  Popular products from category Shpuarset dhe gëdhendset

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Trapan elektrik me vibrim EDI 13-K

  5717001011
  7 750 RSD me TVSH-në
  Makina retifikuese, e fortë dhe kompakte me vibracione të lehta me forcë 650 W, është karakteristike me shpuarjen e saj të shpejtë dhe afatin e gjatë të punës. Posedon futerin e instaluar të shpejtë metalik ROHM. Kjo makinë ka dy regjime të punës- shpuarje dhe shpuarje goditëse. Ndërprerësi elektrik me potenciometër mundëson rregullimin e numrit konstant të rrotullimeve të makinës. Dizajni ergonom me dorzën nga goma siguron manipulim të këndshëm, pa lodhje, derisa dorëza rrotulluese me gomë shtesë me distancues për thellësi të njëtrajtshme të shpuarjes mundëson punë të sigurtë edhe te rezistenca e shtuar e shpuarjes.

  Çekan elektrik pneumatik – makinë shpuese ERHD 24-MLS

  5717002019
  17 090 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro – pneumatike – makinë shpuese me peshë të vogël dhe fuqi të madhe të goditjes prej 2.8 J është menduar për shpime, shpime me goditje dhe punë me daltë të lehtë në ndërtimtari. Makina ka 3 mënyra funksionimi - shpime pa goditje, shpime me goditje dhe punë me daltë, si dhe mundësinë e aplikimit të drejtimit të rrotullimit. Makina ka pranuesin SDS-PLUS.

  Trapan elektropneumatik me goditje ERHD 28-MLS

  5717002011
  25 950 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese vibrative e lehtë me forcën e jashtëzakonshme të goditjes prej 3.2 J është dedikuar për shpuarje, shpuarje goditëse dhe gdhendje të lehtë në ndërtimtari. Përvec 3 regjimeve të punës - shpuarje pa goditje, shpuarje goditëse dhe gdhendje, ka mundësinë e zbatimit të drejtimit të rrotullimeve. Makina ka dorzën SDS-plus të mjetit. Pesha e vogël dhe forca e madhe e goditjes garantojnë shpejtësi dhe punë të gjatë pa lodhje.

  Çekan elektro-pneumatik - makinë shpuese EHD 40 Combi

  5717003011
  64 290 RSD me TVSH-në
  Çekan elektro-pneumatik – makinë shpuese me sistem amortizes AVT / TMD - sistem të dyfishtë për reduktimin e dridhjeve dhe të zhurmës. Makina ka pranim SDS-max. Kontrolli elektronik i shpejtësisë minimizon humbjen e shpejtësisë gjatë punës. Starti 'i butë' dhe funksioni i mbrojtjes nga ri-starti mundësojnë sigurinë më të madhe gjatë punës

  Matrapik elektropneumatik me goditje CH 5-SE

  5717015011
  54 790 RSD me TVSH-në
  Cekani elektro-pneumatik me kontrollën e vibracioneve i cili ka raport të jashtëzakonshëm në mes të forcës dhe masës - 12.5 J forcë goditëse në masën prej vetëm 5kg. Ndërrimi i prerësit dhe majeve është i lehtë dhe nuk kërkon përdorimin e mjeteve shtesë. Dorza SDS-max mundëson transmetim maksimal të fuqisë. e mundshme është mbyllja e mjetit në më shumë pozita, ku shfrytëzuesi zgjedh këndin më të mirë të prerësit për punë komode. Përveç kësaj makina ka edhe dorzën shtesë që është rrotulluese për 360°. Dorza e mjetit është me gomë dhe ka formë ergonome, për komoditet maksimal gjatë gdhendjes së gjatë.

  Çekan elektro-pneumatik - makinë shpuese BMH 45-XE

  07025571
  100 650 RSD me TVSH-në
  Makinë shpuese jashtëzakonisht e fuqishme – çekan me pranim SDS-max. Numri i rrotullimeve dhe goditjeve rregullohen duke kthyer thjesht rrotën. Ndërprerësi bllokohet automatikisht në pozicionin për punë me daltë (thyerje me daltë), kështu që gjatës punës më të gjatë nuk duhet të jetë vazhdimisht i shtypur. Makina ka 12 kënde të rregullueshme të shpimit me goditje, gjë që mundëson adaptimin e daltës në disa kënde të ndryshme. Funksioni anti-dridhje zvogëlon lodhjen gjatë përdorimit. Llamba LED tregon keqfunksionime të mundshme ose zëvendësimin e radhës së furçave

  Matrapik elektropneumatik MH16-XE

  07025751
  139 690 RSD me TVSH-në
  Cekani elektro-pneumatik për punët më kërkuese të gdhendjes dhe depërtimit. Forca e madhe e goditjes mundëson përparim shumë të shpejtë në punë dhe deri në 13 ton material të thyer gjatë ditës. Shtëpiza e fortë është e konstruktuar ashtu që i përballon edhe ngarkesave më të mëdha. Makina ka majet dhe prerëset e dimensioneve të mëdha për shpërndarje më të mirë të forcës dhe afat më të gjatë të prerësit. Reduktimi i vibracionit me spirale mundëson punë të gjatë pa lodhje. Dërgohet në valixhen praktike me rrota të vogla, për transport më të lehtë.

  Trapan elektropneumatik me goditje BMH 32-XE

  07025432
  59 850 RSD me TVSH-në
  Makina shpuese dhe cekani jashtëzakonisht të fortë me SDS-plus dorëzën për mjet, për gdhendje dhe shpuarje në beton, përmasa deri 32mm. Forca e madhe e goditjes prej 4.2 J siguron rezultat të njejtë të shpuarjes me shpenzim më të vogël të kohës. Makina ka 24 kënde rregulluese të veprimtarisë goditëse, çka mundëson adaptimin e daltës në më shumë kënde të ndryshme. Funksioni antivibrativ zvogëlon lodhjen gjatë punës.

  Çekan elektro-pneumatik MH 11 XE

  07025721
  133 490 RSD me TVSH-në
  Çekani goditës me pranim SDS-max, rregullimin elektronik të fuqisë së goditjes, e cila mund të zvogëlohet ose rritet në maksimum prej 23 J thjesht duke e kthyer rrotën rregulluese. Makina ka 12 pozicione të mundshme të daltës që mund të bllokohen, gjë që e bën atë të përshtatshme për punë me daltë (thyerje me daltë) në kënde të ndryshme. Ky çekan goditës ka mekanizmin për zvogëlimin e zhurmës dhe dridhjeve. Lamba LED tregon keqfunksionime të mundshme ose zëvendësimin e radhës së furçave të karbonit