Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shpuarja dhe gdhendja në metal

  Ako ste u potrazi za HSS burgijama za metal ili ureznicama,nareznicama, u ovom odeljku našeg e-shopa možete pronaći sve što vam je potrebno za ove procese obrade materijala. Setove burgija za metal, setove ureznica i nareznica, kao i pojedinačne garniture ručnih, mašinskih ureznica i nareznica.

  Popular products from category Shpuarja dhe gdhendja në metal

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Turjela spirale HSS për çelik, RED LINE

  59 RSD me TVSH-në
  Puntoja spirale e gdhendur HSS RED LINE e kalitur në avull, me majën e gdhendur në mënyrë kryqëzore prej 135 shkallësh përdoret për shpuarjen precize të çelikut. Falë konstruksionit të saj të shkurtër kjo punto garanton shpuarje precize, derisa maja vetpërqëndruese ofron përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe në materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Puntoja spirale HSS RED LINE është përpunuar me precizitet gjeometrik dhe ofron kualitet të siguruar të vrimave të shpuara. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 49mm, diametri i puntos është 2mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 24mm.

  Set turjela spirale HSS, REDLINE, (1,5-6,5mm), 13 copë

  0624701
  1 450 RSD me TVSH-në
  -

  Turjela spirale HSCO MAGMA

  415 RSD me TVSH-në
  -

  Set filetues të brendshëm dore HSS, Optimum

  1 150 RSD me TVSH-në
  -

  Filetues i jashtëm HSS, DIN223

  2 390 RSD me TVSH-në
  -

  Turjela spirale HSCO

  275 RSD me TVSH-në
  Punto spirale HSCO ZEBRA përdoret për shpuarje precize të celikut prokrom, celikut me ngurtësi të madhe, për celikët rezistues ndaj acideve dhe zjarrit. Kjo punto me majën e gdhendur në mënyrë kryqëzore prej 130 shkallëve, hapin më të vogël të spiraleve dhe këndin e tërthortë të thikës prej 35 shkallëve mundëson përqëndrim preciz edhe në materialet e rrumbullakëta, pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 49mm, diametri i puntos është 2mm, kurse gjatësia e lugut për ashklën është 24mm.

  Turjelë spirale e dyanshme HSS

  175 RSD me TVSH-në
  Puntoja e dyanshme e gdhendur HSS e kalitur në avull, me maje të gdhendur kryqëzore prej 118 shkallëve përdoret për shpuarjen e llamarinave të holla celiku, pop ribatinave dhe vidhave, e posacërisht është e përshtatshme për përpunim me dorë të materialeve të holla. Kjo punto stabile HSS me konstruksionin e vet të shkurtër garanton shpuarje precize, e falë majës vetpërqëndruese mundëson përqëndrim të shkëlqyeshëm edhe me materialet e rrumbullakta pa nevojë për shënim paraprak me pikësor. Kjo punto mund të zbatohet në makinat shpuese në formë shtylle, elektrike, industriale, dhe me bateria. Gjatësia totale e puntos është 46mm, diametri i puntos është 3mm, e gjatësia e lugut për ashklën është 11mm.

  Set turjela spirale HSS për metal (1-10mm), 19 copë

  062501
  10 600 RSD me TVSH-në
  Seti turjelave spirale HSS DIN338 RN përbëhet nga turjela me maje prej 118 gradë. Ato janë të përshtatshme për çeliqet strukturorë ku kërkohet precizitet i lartë i vrimës. Këto turjela kanë bërthamë cilindrike standarde dhe duhet të shënjohen me gozhdë "kirner" para fillimit të punës. Seti përmban 19 turjela në kuti.

  Shpuarja dhe gdhendja në metal

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  Wurth specijalne akcije i super cene