Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shpenzuese për djegëse TIG

  Popular products from category Shpenzuese për djegëse TIG

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Unazë izoluese prej qeramike, e bardhë

  0708002240
  265 RSD me TVSH-në
  Unaza e bardhë izoluese keramike - kapela e brenerit, paraqet shtojcën për brenerët TIG WLV 17 dhe WLT 17K.

  Mbajtës i elelktrodave të volframit

  349 RSD me TVSH-në
  -

  Kapak i grykës për TIG, i gjatë

  0708002235
  720 RSD me TVSH-në
  -

  Kapak i grykës për TIG, i shkurtë

  0708002234
  1 050 RSD me TVSH-në
  -

  Pipëz gazi qeramike për TIG

  209 RSD me TVSH-në
  -

  Karkasa e mbajtësit të elektrodave të volframit

  590 RSD me TVSH-në
  Shtëpiza e mbajtësit për elektrodat Volfran shfrytëzohet për brenerat TIG WLV 17 dhe WLT 17K.

  Elektroda Wolfram gold

  219 RSD me TVSH-në
  -