Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Shkumat Pur

  Popular products from category Shkumat Pur

  View as Rrjeti Regjistri
  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Shkumë 1K PUR, për montim me pistoletë, eksp. i ulët

  790 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente për shpërndarje të ultë montuese dedikuar për vendosjen e kornizave të dyerve dhe të dritareve, si dhe për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente në kalbje, nxehtësi, ujë dhe shumë kimikalje. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC i fortë dhe metal, derisa me silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Është e dedikuar për aplikim me pistoletë. Pakoja transportuese 12 copë.

  Shkumë PUR për montim me pistoletë, ALL SEASON

  58921527
  900 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma një komponente me shpërndarje të ulët dedikuar për vendosjen e dyerve dhe dritareve, e përshtatshme për përdorim në temperatura të ulta, mbi -5C. Poashtu, mund të përdoret pë mbushjen dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Eshtë rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Ka fuqi të mirë ngjitëse në beton, mermer, dru, PVC të fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Aplikohet me pistoletë.

  Shkumë pur All season për pistoletë, 880ml

  1 000 RSD me TVSH-në
  Shkuma pur një-komponentëshe, me përhapje të ulët, e paraparë për instalimin e kornizave të dyerve dhe dritareve. E përshtatshme për përdorim gjatë tërë vitit në temperaturat prej -5°C deri në +30°C. Mund të përdoret për të mbushur dhe izoluar hapjet (vrimat). Siguron izolim shumë të mirë termik dhe atë të zërit. Është rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikateve. Ka fuqi të mirë ngjitëse në beton, mermer, gur, dru, PVC i ngurtë dhe metal, ndërsa nuk ngjiten në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme. E paraparë për t’u aplikuar me pistoletë

  Shkumë PUR në sprej, ekspandim i ulët

  590 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente me shpërndarje të ultë për montim dedikohet për aplikim përmes gypit të bashkangjitur. Bombola më e vogël mundëson zbatimin në kushtet e hapsirës së ngushtë, si dhe për plotësime më pak vëllimore të hapjeve dhe zbraztirave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistuese ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikaljeve. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC e fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Paketimi transportues 12 copë.

  Shkumë PUR Craft, për montim me pistoletë

  790 RSD me TVSH-në
  Shkuma me përhapje të ultë nga poliuretani me fortësi të ultë, dedikuar për zaptimin e lidhjeve, plasaritjeve, zbraztirave dhe lidhjeve tërheqëse, për izolimin e gypave me ujë të nxehtë, gypave të ujit, bojlerëve dhe sitemeve ftohëse. E përshtatshme për montim të shpejtë të kornizave të dritareve, kornizave të dyerve, mureve në formë pllake dhe pllakave për mveshjen e konstruksioneve të kulmeve nga çeliku. Poashtu është e përshtatshme për lyerjen dhe plotësimin e zbraztirave dhe të hapurave për ujë, gas, nxehje dhe instalime elektrike. Dedikuar për aplikim me pistoletë.

  Shkumë PUR INDOOR, për montim me pistoletë

  950 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma jashtëzakonisht elastike që përhapet ulët. Gjatë përforcimit nuk shkakton kurrfarë presioni në kornizat e dyerëve dhe dritaret, kështu që është zgjedhje ideale gjatë vendosjes së dyerëve dhe dritareve, për zaptimin e lidhëseve dhe depërtimit, si dhe për punët e tjera në ndërtimtari. Mund të përdoret në temperatura mbi -5 °C. Mirë përputhet në beton, gips, guri, dru, PVC e fortë. Shtrohet me pistoletë.

  Shkumë 1K PUR, për dimër, montim me pistoletë

  750 RSD me TVSH-në
  Pur shkuma njëkomponente me shpërndarje të ultë për montim dedikohet për vendosjen e kornizave të dyerve dhe dritareve, e përshtatshme për përdorim në temperaturat e ulta, mbi -10°C. Poashtu, mund të përdoret për plotësimin dhe zaptimin e të hapurave. Mundëson izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistuese ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe shumë kimikaljeve. Ka forcë të mirë të ngjitjes në beton, mermer, guri, dru, PVC e fortë dhe metal, derisa në silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme nuk ngjitet. Është dedikuar për aplikim me pistoletë. Paketimi transportues 12 copë.

  Shkumë PU B1, rezistente ndaj zjarrit

  58921533
  1 290 RSD me TVSH-në
  Shkuma njëkomponente nga poliuretani dedikuar për montimin e dyerve dhe dritareve kundër zjarrit, zaptimin e lidhjeve në muret kundër zjarrit dhe në vendet tjera ku janë shtuar standardet te kërkesa për rezistim ndaj zjarrit të materialeve ndërtimore. Rezistueshmëria ndaj zjarrit është testuar në pajtim me standardin Europian EN 1366-4 dhe reagimi ndaj zjarrit në pajtim me standardin DIN 4102-1. Klasifikimi i rezistueshmërisë ndaj zjarrit sipas EN13501-2.

  Shkumë pur Workshopr në sprej, 750ml

  WS750651E
  436,06 RSD me TVSH-në
  Shkumë PUR një-komponentë për instalimin e kornizave të dyerve dhe dritareve, si dhe për mbushjen dhe izolimin e hapjeve. Siguron izolim shumë të mirë termik dhe të zërit. Është rezistente ndaj kalbjes, nxehtësisë, ujit dhe kimikateve të shumta. Ngjitet mirë në beton, mermer, gur, dru, PVC të fortë dhe metal, nuk ngjitet për silikon, polietilen dhe materiale të ngjashme. Aplikohet duke përdorur tubin

  Shkumat Pur

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  banner
  pur pene
  Wurth specijalne akcije i super cene