Vërejtje për personat juridik: Krijoni llogarinë apo për t'I parë cmimet për shitje me shumicë
(0) copë
shoppingcart.mini.noitems
Të gjitha kategoritë
  Mbylle
  Filtrat
  Gjuha
  Hulumtimi

  Setet me shtojca dhe mbajtës

  Popular products from category Setet me shtojca dhe mbajtës

  Ndaj sipas llojit
  Ndaj sipas llojit

  Set i fishekëve me mbajtës në kuti, 31 copë

  0614250030
  6 999 RSD me TVSH-në

  Set i kombinuar i fishekëve me mbajtës, 105 copë

  0614250300
  7 990 RSD me TVSH-në
  Set i biteve të gjatë dhe të shkurtë 1/4", me vrima dhe dimensione të ndryshme, me mbajtës magnetik të bitave

  Set fishekësh, 47 copë

  0965905906
  13 649 RSD me TVSH-në
  _

  Set i fishekëve Wurth me mbajtës magnetik të shpejt ndërrueshëm 1/4" , 33 copë

  561425030
  2 990 RSD me TVSH-në
  Set bitash me mbajtës në paketim inovativ dhe praktik. Cilësia e bitave S2, bita rezistentë dhe të qëndrueshëm. Aksesori për rripin dhe pantallonat lehtëson përdorimin e setit dhe i ofron përdoruesit fleksibilitet gjatë punës.

  Set i fishekëve Wurth me mbajtës magnetik të shpejt ndërrueshëm 1/4", 9 copë

  56136005
  719 RSD me TVSH-në 899 RSD me TVSH-në
  Set bitash me mbajtës në paketim praktik. Cilësia e bitave S2, bita rezistentë dhe të qëndrueshëm. Aksesori për rripin dhe pantallonat lehtëson përdorimin e setit dhe i ofron përdoruesit fleksibilitet gjatë punës.

  Set i fishekëve me mbajtës magnetik me kokë shpejt të ndërrueshme, montues, 32 copë

  561425005
  2 272 RSD me TVSH-në
  Paketim shumë kompakt dhe i fortë nga plastika e fortë, i përshtatshëm për përdorim dhe i lehtë për marrjen dhe kthimin e bitave. Mbajtëse magnetike i fishekëve me kokë që ndërrohet shpejt, me "unazë C", unazë që siguron më tej fishekun në mbajtëse.

  Set i fishekëve me mbajtës magnetik me kokë shpejt të ndërrueshme, universal, 32 copë

  561425004
  3 010 RSD me TVSH-në
  Paketim shumë kompakt dhe i fortë nga plastika e fortë, i përshtatshëm për përdorim dhe i lehtë për marrjen dhe kthimin e fishekëve. Mbajtëse magnetike i fishekëve me kokë që ndërrohet shpejt, me "unazë C", unazë që siguron më tej bitin në mbajtëse.

  Set PH2 i fishekëve me mbajtës magnetik me kufizues

  0614250210
  2 290 RSD me TVSH-në
  _

  Set i fishekëve 1/4" me mbajtës magnetik, 11 copë

  56136011
  890 RSD me TVSH-në
  Set umetaka sa magnetnim nosačem sa brzoizmenljivom glavom, 11 komada, u veoma praktičnom pakovanju.

  Setet me shtojca dhe mbajtës

  Filtro sipas:

  Fshij të gjitha
  Min: 719 RSD Max: 13 649 RSD
  RSD719 RSD13649
  Elbrus jakna
  banner